Erdoğan'dan taşeron işçilere azar: Nankörlük yapmayınkadro isteyen taşeron işçilerin açtığı pankart ve attığı slogan üzerine 'Nankörlük yapmayın

Erdoğan'dan İşçilere Fırça! "Nankörlük Etmeyin" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman’daki toplu açılış törenindeki konuşması sırasında kadro isteyen taşeron işçilerin açtığı pankart ve attığı slogan üzerine 'Nankörlük yapmayın. Bir yerde çalışıyorsunuz nankörlük yapmayın.

Erdoğan'dan taşeron işçilere azar: Nankörlük yapmayınkadro isteyen taşeron işçilerin açtığı pankart ve attığı slogan üzerine 'Nankörlük yapmayın
  • 02 Mayıs 2015, Cumartesi 12:11
Erdoğan'dan taşeron işçilere azar: Nankörlük yapmayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Batman'da katıldığı toplu açılış töreninde taşeron işçilerine 'nankörlük yapmayın' diye sert tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman'da 75 ayrı eserin toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, toplu açılış törenindeki konuşması sırasında kadro isteyen taşeron işçilerin attığı slogan üzerine 'Nankörlük yapmayın. Bir yerde çalışıyorsunuz nankörlük yapmayın. Sayın Başbakanımız açıklama yaptı. Bunları takip edeceksiniz. Seçimden sonra bunların adımları da zaten atılacak. Provoke yapmayın. 20-30 kişi toplanıp provoke ediyorsunuz' dedi.
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık