Erdoğan ve Yıldırım'dan flaş Rusya hamlesi

Başbakanlık kaynakları, Başbakan Binali Yıldırım'ın Rusya Milli Günü nedeniyle Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev'e tebrik mesajı gönderdiğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise 12 Haziran'da kutlanan 'Rusya Günü' nedeniyle Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e bir mektup yazdı

Erdoğan ve Yıldırım'dan flaş Rusya hamlesi
  • 14 Haziran 2016, Salı 16:53

Sputnik'in eline geçen mektupta Cumhurbaşkanı Erdoğan, egemenlik deklarasyonunu kabul etmesi nedeniyle kutlanan Rusya Günü nedeniyle Putin'e hitaben yazdığı mektupta, "Türk halkı adına tüm Rus halkının Rusya Günü'nü kutluyorum. Ayrıca Rusya ve Türkiye arasındaki ilişkilerin yakın gelecekte hak ettiği düzeye gelmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Türkiye Başbakanı Binali Yıldırım da Rus mevkidaşı Dmitriy Medvedev'e bir mektup yazdı. Yıldırım mektupta, "Ülkelerimiz arasındaki işbirliği ve ilişkilerin yakın zamanda halklarımızın ortak çıkarları için gerekli olan seviyeye ulaşmasını umuyorum" dedi. Yıldırım, "Sizin üzerinizden tüm Ruslara sağlık ve refah diliyorum" diye ekledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık