Donarak Şehit Olan Askerin Ateşi Mersin'e Düştü, Hikayesi Yürek Burktu

Tunceli'de, dün operasyon dönüşünde donarak şehit düşen 2 askerden biri olan Jandarma Uzman Çavuş Ferruh Dikmen'in acı haberi Mersin'deki ailesine ulaştı. Şehit askerin 2 yıl önce evlendiği ve 6 aylık bir oğlunun olduğu ortaya çıktı.

Donarak Şehit Olan Askerin Ateşi Mersin'e Düştü, Hikayesi Yürek Burktu
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 16:03

Tunceli'de dün operasyon dönüşü sırasında donarak şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ferruh Dikmen'in acı haberi Mersin'deki ailesine ulaştı.

6 AYLIK BİR BEBEĞİ VAR

Tunceli'nin Nazımiye ilçesi Sarıbudak Mahallesi bölgesinde operasyon dönüşü olumsuz hava şartları nedeniyle donarak şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ferruh Dikmen'in acı haberi Mersin'in Silifkeilçesine bağlı Yeşilovacık Mahallesi'ndeki ailesine ulaştı. Şehit Uzman Çavuş Dikmen'in 2 yıl önce Büşra Dikmen ile evlendiği ve 6 aylık Yağız Efe isimli çocuklarının olduğu öğrenildi.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Şehidin ailesine acı haberin verilmesinin ardından evlerine Türk bayrağı asıldı. Şehidin yakınları aileye taziye dileklerinde bulundu. Evli ve 1 çocuk babası olan şehit Uzman Çavuş Ferruh Dikmen'in cenazesinin bugün ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra memleketinde toprağa verileceği öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık