DİNİMİZ ASGARİ ÜCRETE NE DİYOR?'

14 Temmuz 2014 Pazartesi 11:42İlahiyatçı İhsan Eliaçık hoca, " Ramazan ayının bu maneviyatı yüksek günlerinde neden kimse binlerce taşeron işçinin aldığı asgari ücreti ve 13 milyon yoksulu konuşmuyor" dedi.

DİNİMİZ ASGARİ ÜCRETE NE DİYOR?'
  • 14 Temmuz 2014, Pazartesi 11:59

Taşeron işçilerin aldığı asgari ücret dinimize uygun mudur değil midir sorusunun neden sorulmadığını, dini programlarda bunlara neden yer verilmediğini kaydeden Eliaçık hoca,"Bu Ramazanda bu tür konular neden tartışılmıyor? Dinimiz bu konuda ne düşünmektedir? 5 milyon kişi 900 liralık asgari ücretle yaşamaya çalışıyor, 13 milyon insan yoksulluk sınırının altında yaşam mücadelesi veriyor. Bunların olduğu bir ülkede, insanların ihtiyaçtan fazla para biriktirmesi, kaşhanelerde yaşaması, ikinci, üçüncü villayı satın alması, bankalarda para toplaması caiz midir değil midir bunlar neden gündeme getirilmiyor? Dinimiz buna ne demektedir? Neden bunları hiç konuşmuyorlar? Biz programlarımızda hep bunları konuşuyoruz. En az yüz bin defa dile getirmişimdir. Ama onlar hiç getirmiyorlar. Çünkü dinin bunlarla ilgili olmadığını düşünüyorlar." dedi. Bana Dinden Bahset Programı yuzdeyuzhaber

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık