Deprem Destek Sigortası ile Bireyleri Depreme Hazırlıklı Olmaya Davet Ediyor

Bereket Sigorta, Türkiye’nin bir deprem ülkesi olması nedeniyle sigortalıların deprem öncesi ve sonrasında ihtiyaç duyabileceği birçok hizmeti içeren Deprem Planı ile sigorta sektöründe bir ilke imza atarak, geçen sene konut poliçelerine eklediği hizmeti bu yıl “Deprem Destek Sigortası” ismiyle yeni bir ürün tasarlayarak müşterilerin hizmetine sunuyor.

Deprem Destek Sigortası ile Bireyleri Depreme Hazırlıklı Olmaya Davet Ediyor
  • 11 Mayıs 2023, Perşembe 20:38

Bereket Sigorta Genel Müdürü Faruk Gökçen; “Deprem kuşağında yer alan ülkemizde deprem hem bugün hem de geçmişte çok ciddi mal ve can kayıplarına neden olmuştur. En son Kahramanmaraş ile kendini tekrar hatırlatan deprem önümüzdeki dönemde de ülkemizin bir gerçeği olmaya devam edeceği için hem sigortalılarımıza karşı sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmek hem de olabildiğince çok konuta ulaşarak olası bir afet durumunda sigortalılarımızın yaralarını sarmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Önceden Hazırlıklı Ol, Hayata Tutun mottosu ile lansmanını yaptığımız “Deprem Destek Sigortası” ürünü ile sigortalılarımıza Depreme Hazırlık, Deprem İlk Yardım ve Acil Destek Hizmetleri ile birlikte 20’i aşkın hizmetten ücretsiz/indirimli faydalanma imkânı sunuyoruz.

Deprem sonrası yaşanan acı tecrübelerin sigortalı olma eğilimini etkileyerek sigortalılık oranlarında artışa sebebiyet verdiğini görüyoruz. Özellikle olası Marmara depremine yönelik farkındalığın artmasına bağlı olarak kişilerin ve kurumların güvenli evlere ya da iş yerlerine taşındığını, evinin güvenli olup olmadığını sorgulayan binlerce kişinin devletin birimlerine başvurularını gerçekleştirdiğini biliyoruz. Tam bu noktada; Depreme Hazırlık Paketi ile sigortalılarımız afet uzmanları tarafından konuta özel olarak deprem hazırlık planının oluşturulması ve uzman raporunda belirlenen eşyaların sabitleme işleminden ücretsiz olarak faydalanırken, kentsel dönüşüm danışmanlığı, bina dayanıklılık testi ve depreme karşı güçlendirme onarım hizmetlerinden ise indirimli olarak faydalanabiliyor.

Deprem İlk Yardım Paketi ile online ilk yardım, enkaz altında yaşam ve deprem tatbikatı, deprem çantası hazırlama eğitimleri gibi deprem durumunda bireylerin hayatta kalmalarını sağlayacak bilgileri içeren eğitimleri sigortalılarımıza ücretsiz olarak sunuyoruz.

Acil Destek Hizmetleri Paketi ile deprem sonrasında sigortalılarımıza özel oluşturduğumuz acil bilgi ve destek hattı, tıbbi, psikolojik, pedagojik, hukuki danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra acil ilaç, medikal malzeme ve kara ambulansı temini hizmetlerinden de ücretsiz olarak yararlanmalarını sağlıyoruz.’’ dedi.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık