Corona Virüsünden Korunmak İçin Arap Sabunu İle Yoğurt Yiyen Yozgatlı Hastaneye Kaldırıldı

İlk olarak Çin’de ortaya çıkan ve neredeyse tüm dünyaya sıçrayan corona virüsü Türkiye’ye kadar geldi.. Corona virüsünden korunmak isteyen yurdum insanı ise tuhaf tuhaf şeyler yapmaya başladı. İşte karşınızda onlardan biri daha. Bağışıklık sistemini güçlendirip corona virüsünden etkilenmemek için arap sabunu ve yoğurt yiyen Yozgatlı zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Corona Virüsünden Korunmak İçin Arap Sabunu İle Yoğurt Yiyen Yozgatlı Hastaneye Kaldırıldı
  • 11 Mart 2020, Çarşamba 21:07

Corona virüsünün ülkemizde ortaya çıkmasından sonra yurdum insanı büyük bir tedirginlik yaşamaya başladı.. Tüm doktorların ve bilimsel kanıtlara rağmen halen daha kimi vatandaş kelle paça çorbasının corona virüsüne iyi geldiğine inanıyor kimiside 2 liralık maske takarak bu virüsten kaçabileceğine.. İşte bunlara bir örnek daha.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık