Çelik, taşeron işçiler ve 4/C'lilerinsn .Başbakanımıza arz edilecek

Çelik, taşeron işçiler ve 4/C'lilerinsn .Başbakanımıza arz edilecek
  • 17 Nisan 2014, Perşembe 11:59

Bakan Çelik, taşeron işçiler ve 4/C'lilerin merakla beklediği toplantıya ilişkin Twitter'den açıklamada bulundu

Enerjimagazin-Taşeron işçiler ve 4/C'lilerin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’ten bekledikleri açıklama Bakan Çelik’in Twitter hesabı aracılığıyla geldi.

Bakan Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı “SGK, kamu çalışanları ve Çalişma hayatındaki sorunları içeren tasarı taslağıyla ilgili seçim sonrasına bırakılan nihai toplantıyı yaptık. Müsteşarlar düzeyindeki toplantı verimli geçti. Nihai durum sn.Başbakanımıza arz edilecek ve TBMM ye gönderilecek hayr olur inşaallah.”

Çelik açıklamasında hangi konularda uzlaşıldığına ilişkin detay vermedi.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi yeni hizmet binasının açılış töreninde konuşan Çelik, taşeron işçilere yönelik yasal düzenleme taslağına ilişkin 16 Nisan Çarşamba günü üst düzey bir toplantı yapacaklarını bildirmiş, şunları kaydetmişti: "Danışma Kurulunda ele aldığımız çok önemli konu başlıkları var. Bunlarla ilgili uzlaştıklarımızı derleyip, toparlayıp Başbakanlığa gönderdik. Ama uzlaşmada zorlandığımız bazı konular var onları da önümüzdeki çarşamba üst düzey bir toplantı yaparak ele alacağız. Bir an önce Meclis'e gönderilmesi konusunda seçimlerden önce görüşümüzü beyan etmiştik. Çarşamba günkü görüşmeden sonra yasanın Meclis'e sevk edilmesi ve oradaki yeni kazanımların da kamu çalışanlarına ve diğer çalışan kesimlere yansıtılması konusunda kararlılığımızı ifade etmek istiyorum."

Taşeron işçiler, 4/C'liler, Kamu çalışanları ve Emeklilikte yaşa takılanlar uzun süredir mağduriyetlerini giderecek yasal düzenlemenin yapılmasını bekliyor

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık