Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakanın Önünde Kavga Eden Sendika Başkanları Salonu

Çelik'in önünde "yandaş sendika" çekişmesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın gün içerisinde başlayan 29.İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’na sendikacıların çekişmesi damga vurdu.Sendikacılar büyük kavga etti04 Mayıs 2015 14:07 DİSK ve KESK’in sendika başkanları 1 Mayıs’ta iktidarın tutumunu eleştirirken, Kamu-Sen Başkanı İsmail Koncuk Memur-Sen’in konuşmasını eleştirerek “sen devlet temsilcisi misin?” diye sual etti Hükümeti savunan sendika başkanını protesto edip salondan ayrıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakanın Önünde Kavga Eden Sendika Başkanları Salonu
  • 06 Mayıs 2015, Çarşamba 9:49

Çelik'in önünde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası aktiviteleri Türkiye Kamu-Sen Başkanı İsmail Koncuk'un protestosuna sahne oldu.

Hükümete yapmış olduğu eleştirilerin Bakan Faruk Çelik'ten evvel memur-Sen Başkanı tarafından yanıtlanması üzerine sinirlenen Koncuk, Çelik'e " devlet temsilcisi siz misiniz sendika mı?" diyerek toplantıyı terk etti. Çelik'in hane sahipliğinde gercekleşen toplantıda kürsüye çıkan Koncuk, iş güvenliği için çıkarılan yasaların uygulanabilmesi için doğru yönetici ataması yapılması gerekmekde olduğunu belirtti .

"Yönetici atamalarında liyakat yerine yandaşlık dikkate alınıyor" eleştirisi yapan Koncuk'a cevap , Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik'ten evvel kürsüye çıkan Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın'dan geldi.

Yalçın, nakil sistemini savunur nitelikte yeni açıklama yapınca ayağa kalkan Koncuk, Yalçın'a reaksion gösterdi ve salonu terk etti. Koncuk, Milliyet'e bunları belirtti : "Biz orada bir sendika duyarlılığıyla çalışma hayatındaki eksiklikleri söylüyoruz. Bir sendika başkanı bize cevap vermeye kalkıyor. İş sağlığı için sağlam bir nakil sistemi, liyakat anlayışı getirilmeli diyoruz. Sendika başkanı bize destek olacağına bizi eleştiriyor. Bakan beye de ' devlet temsilcisi siz mi o musunuz diye sordum. AKP- AK Parti 'li olabilirsin fakat senin görevin orada sendika başkanlığı. Bunlar memuru masada da sattılar. İşleri güçleri hükümetin yaptığını onaylamak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık