'Bu hainliğin içinde olanların birinci hedefi Türk kimliğidir'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Millet olarak tarihsel bir kırılma noktasından, tarihsel bir sınavdan geçmekteyiz. Bu hainliğin fiilen içinde olanların veya onlara dolaylı olarak hizmet edenlerin birinci hedefi Türk kimliğidir. Bunlar devlet ve millet düşmanıdırlar" dedi.

'Bu hainliğin içinde olanların birinci hedefi Türk kimliğidir'
  • 31 Temmuz 2016, Pazar 9:53

"MİLLİ BİRLİĞİMİZ VE DEVLETİMİZİN HÜKÜMRANLIK ALANLARI TEST EDİLMEKTEDİR"
MHP'li Adan, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili değerlendirmelerinin yer aldığı yazılı bir açıklama yaptı. Adan, millet olarak tarihsel bir sınavdan geçildiğini vurgulayarak, "15 Temmuz sonrasında ortaya dökülen ifadeler ve açığa çıkan hain planlar; Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk milleti üzerinde oynanan iğrenç oyunları da gözler önüne sermiştir. Milletimizin feraseti, demokrasiye olan sarsılmaz inancı ve Milliyetçi Hareket Partimizin dik duruşu sayesinde hainler amaçlarına ulaşamamıştır. Millet olarak tarihsel bir kırılma noktasından, tarihsel bir sınavdan geçmekteyiz. Milli birliğimiz ve devletimizin hükümranlık alanları test edilmektedir. Bu hainliğin fiilen içinde olanların veya onlara dolaylı olarak hizmet edenlerin birinci hedefi Türk kimliğidir. Türk kimliğinden, Türklükten nasibini almamış, milli şuurdan yoksun ve Türk düşmanlığından nemalananlar; din kisvesi altında iyi niyetli insanlarımızın maddi ve maneviyatını sömürerek palazlanmış ve her alanda güçlenerek devletimizin temeline dinamit koyma cüreti göstermişlerdir. Bunlar devlet ve millet düşmanıdırlar. Kendi vatandaşına kurşun sıkanların nasıl bir dünya, nasıl bir düzen, nasıl bir ideoloji tasavvuru olabilir?" ifadelerini kullandı.

"İLHAM VE GÜÇ ALACAK YEGANE MÜRACT KAYNAĞIMIZ TÜRK KİMLİĞİ VE TÜRKLÜK ŞUURUDUR"
MHP'li Adan, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Bir örümcek ağı gibi devletimizin bütün kurumlarını işgal edenler mutlak surette bertaraf edilmelidir. Pusuda bekleyenler inlerinden çıkarılmalıdır. Özellikle yurt dışı bağlantıları çok sıkı şekilde takip edilmelidir. Yurt içinde aradıklarını bulamayan Feto terör örgütü mensubu hainler kuvvetle muhtemeldir ki; maşalık yaptıkları ülkelerin ve örgütlerin kontrolüne gireceklerdir. Daha şimdiden ülkemiz aleyhine her türlü iftirayı, karalamayı yapmaya başlamışlardır. Yurt içinde mücadele yetmez. Gurbetçilerimiz etkin biçimde bu ihanet şebekesi ile mücadele de yer almalıdırlar. Yurt dışında yaşayan, ekmeğinin peşinden koşan her Türk vatandaşı bu ihanet şebekesinin tuzaklarına ve oyunlarına karşı uyanık olmalıdır. Milletimize düşmanlık duyanlar yıllardır direkt olarak kimliğimize saldırmakta, Türklük bilincini sulandırmak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. 15 Temmuz darbe kalkışması net olarak göstermiştir ki; sığınacak, ilham ve güç alacak yegane müracaat kaynağımız Türk kimliği ve Türklük şuurudur. Bizi biz yapan değerlerimize çok daha kuvvetli bir biçimde sarılmak zorundayız. Türkiye'nin meydanlarını ellerinde Türk bayraklarıyla donatan, İstiklal Marşımızla inleten, dualarıyla dolduran vatandaşlarımız, tüm dünyaya gerekli olan mesajı en güçlü biçimde vermişlerdir. Darbe zehrinin panzehiri demokrasidir, adalettir ve milli duruştur. Milliyetçi Hareket Partisi demokrasinin, parlamenter sistemin, milli ve manevi değerlerimizin tartışmasız biçimde yanında olmaya devam edecektir. Millet ve devlet düşmanları bugün olduğu gibi gelecekte de karşılarında Türk milliyetçilerini bulacaklardır"

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık