borçları nedeniyle bunalımda Özel güvenlik görevlisi ntihar etti

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ MANİSA’nın Soma İlçesi’nde borçları nedeniyle bunalımda olduğu ileri sürülen 22 yaşındaki Osman Akçan, intihar etti.

borçları nedeniyle bunalımda  Özel güvenlik görevlisi ntihar etti
  • 02 Aralık 2015, Çarşamba 6:40

Kömür torbalama tesisinde intihar

Serkan ÖZDEMİR/SOMA (Manisa), (DHA)

Kömür torbalama tesisinde intihar

MANİSA’nın Soma İlçesi’nde borçları nedeniyle bunalımda olduğu ileri sürülen 22 yaşındaki Osman Akçan, intihar etti.

Bir süre önce çalışıp ayrıldığı kömür torbalama tesisine dün saat 13.00 sıralarında giden Osman Akçan, burada özel güvenlik görevlisi Akif Boncuk ile bir süre sohbet etti. Daha sonra Boncuk, bankaya gideceğini söyleyip, Akçan’dan bir süre yerine bakmasını istedi. Yaklaşık yarım saat sonra bankadan dönen Akif Boncuk, Osman Akçan’ın tesisin sundurmasına ipte asılı cesediyle karşılaştı.



Olay yerine jandarma ve 112 Acil Servis ekibi çağırıldı. Asılı olduğu yerden indirilen Akçan’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Bekar olan Akçan’ın cesedi, savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
Jandarma, Osman Akçan’ın intiharı ile ilgili soruşturma başlattı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık