Bizde Ayvatoğlu gibi çok adam var

Selmanoğlu, uyuşturucu kullandığına dair görüntüleri ortaya çıkan Akparti’li Ayvatoğlu gibi birçok ismin partide bulunduğunu söyledi.

Bizde Ayvatoğlu gibi çok adam var
  • 27 Mart 2021, Cumartesi 13:35

Lüks arabaların içinden çektiği videolarla bilinen AKP'li troll Tuğrul Selmanoğlu, Akparti Genel Merkezi'nde büro çalışanı Kürşat Ayvatoğlu'nun uyuşturucu kullanmasının ortaya çıkması sonrası "Ayvatoğlu meselesi can sıkıcı. İşin kötü tarafı bizde böyle çok adam var” itirafında bulundu.

 Akparti  ’nin sosyal medyada en bilinen trollerinden Tuğrul Selmanoğlu,  Akparti  Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı olduğu iddia edilen ve daha sonra AKP Genel Merkezi'nde büro çalışanı olduğu açıklanan Kürşat Ayvatoğlu üzerine dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Seçim döneminde, ”Patates soğana vatanımızı sattınız" diyen ve lüks araba satın alan  Akparti ’li troll Selmanoğlu, uyuşturucu kullandığına dair görüntüleri ortaya çıkan  Akparti ’li Ayvatoğlu gibi birçok ismin partide bulunduğunu söyledi.

Sosyal medya hesabından video yayınlayan Selmanoğlu, “Ayvatoğlu meselesi can sıkıcı. İşin kötü tarafı bizde böyle çok adam var” dedi.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık