Bilseydik Doğan Medya'yı biz alırdık

Ziraat Bankası'nın, Demirören Holding’e verdiği krediye HDP'den tepki geldi. HDP Milletvekili Beştaş "Bize Ziraat Bankası 675 milyon Dolar versin, biz talip olalım" dedi.

Bilseydik Doğan Medya'yı biz alırdık
  • 10 Nisan 2018, Salı 21:08

Doğan Medya Grubu’nun iktidara yakın Demirören Grubu’na satışında kullanılan Ziraat Bankası kredisinin miktara HDP’den tepki geldi. Geçtiğimiz Perşembe günü imzaların atılmasıyla birlikte resmiyete kavuşan satış için, Ziraat Bankası 2 yıl geri ödemesiz, 10 yıl vadeyle 675 milyon dolar kredi vermişti.

Demirören Holding’in Ziraat Bankası’nın verdiği 675 milyon dolarlık krediyle Doğan Grubu’nu aldığını belirten Adana Milletvekili Meral Danış, “Ziraat Bankası bize de o kadar kredi verseydi, HDP olarak biz de Türkiye’nin en büyük medya grubunu alırdık” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık