BİLDİĞİMİZ GİBİ YİNE AKDENİZ GÜVENLİKTE KALDI

 BİLDİĞİMİZ GİBİ YİNE AKDENİZ GÜVENLİKTE KALDI
  • 19 Ekim 2014, Pazar 11:08

Akdeniz Güvenlik son günlerde adeta atağa geçti. İki gün önce Cumhuriyet tarihinin en büyük güvenlik ihalesine imzasını atan

İki gün önce Cumhuriyet tarihinin en büyük güvenlik ihalesine imzasını atanAkdeniz Güvenlik Hizmetleri, şimdi de 42 havalimanının ihalesini kazanarak bir ilke daha imza attı. İhale 2.269 kişilik istihdam sayısıyla da sektörde bir ilk.

UZMANPARA/AYŞE EKİN GÜNDÜZ Akdeniz Güvenlikson günlerde adeta atağa geçti. İki gün önce Cumhuriyet tarihinin en büyük güvenlik ihalesine imzasını atanşirketşimdi de sektörde istihdam alanında bir ilki gerçekleştirerek Türkiye genelinde 42 Havalimanı'nın güvenliğinden sorumlu olacak. Üç yıl süreyle 158.9 milyon TL bedelle İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı yeşil alan, koru vekentormanlarının güvenliğini üstlenen şirket, havalimanı ihalesini ise 2 yıl süreyle 2.269 personelle görev yapmak üzere 147.890.568,22 TL+KDV bedelle kazandı.

UZMANPARA'nın sorularını yanıtlayan Akdeniz Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı Necmeddin Şimşek, torba yasanın kabul edilmesinin 2 ve 3 yıllık hizmet alımlarının önünü açtığını söyledi. Daha önce 1 yıllık olan sözleşme sürelerinin artmasının gerek şirket gerekse çalışanın önünü görmesi açısından çok olumlu olduğunu dile getiren Şimşek "Süre artıncaihalerakamları da büyüdü" dedi.

"Havalimanları ihalesinin şayet 3 yıl süreli olsaydı 222 milyonlirabedelle Cumhuriyet tarihinin en büyük güvenlik ihalesi olurdu" diyen Şimşek, sözlerine şöyle devam etti:

Yeni ihaleler kazanmamız sürpriz olmaz

"İstihdam olarak 2.269 personelle güvenlik sektöründe Türkiye'nin en büyük ihalesi bu. İnsanayatırımmutlaka sonuç verir. Türkiye genelinde sektörümüzde 280 bin kişi istihdam ediliyor. Bizim payımız da yüzde 5 seviyesinde bulunuyor."

Şu anda 2015 yılı itibariyle biten ihaleler için tam birihaledönemi olduğuna vurgu yapan Şimşek "İlgimizi çeken ihalelere katılıyoruz. Yeni ihaleler kazanırsak da sürpriz olmaz" dedi.

"Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Satın Alma ve İkmal Dairesi Başkanlığı'nca açılan 42 Havalimanı ile Seyrüsefer Yardımcı İstasyonları ve Genel Müdürlük Hizmet Binasına 01.01.2015-31.12.2016 tarihleri arasında 24 ay süreyle 2269 personelle görev yapmak üzere 147.890.568,22TL+ KDV" tutarlı özel güvenlik hizmeti alımı işine ait ihalenin Şirketimiz uhdesinde kaldığı tarafımıza tebliğ edilmiştir.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık