Bayan Özel Güvenlik Görevlisi Evlenme Vaadiyle Dolandırıldı

İstanbul’da özel güvenlik görevlisi genç kadın, “Bana ‘Teğmenim’ deyip evlenme vaadiyle 60 bin liramı alıp kayboldu. Üstelik er çıktı” dediği adam hakkında suç duyurusunda bulundu

Bayan Özel Güvenlik Görevlisi Evlenme Vaadiyle Dolandırıldı
  • 26 Temmuz 2015, Pazar 11:42

Kendisini teğmen olarak tanıtan Şükrü Ç.’nin, evlenme vaadiyle 60 bin lirasını dolandırdığını öne süren güvenlik görevlisi Ayşe A. (38), suç duyurusunda bulundu.

İddiaya göre, internet üzerinden sosyal paylaşım sitesi ‘Facebook’ta başlayan mesajlaşmaların ardından Ayşe A. ile Şükrü Ç. yüz yüze görüştü. Genç adam, kendisini teğmen olarak tanıtıp, babasının öldüğünü, ablasının kanser olduğunu, kredi borcu ödediği için maddi durumunun kötü olduğunu söyledi.

İlerleyen günlerde Ayşe A.’ya evlenme teklif edip ardından da durumunu düzeltmek için 20 bin lira isteyen Şükrü Ç., ‘nikâh hazırlıkları’ süresince toplamda genç kadından 60 bin lira aldı.

NİKÂH ÖNCESİ ‘SIR OLDU’

Son olarak Ayşe A.’yı evlilik işlemlerine başlayacaklarını söyleyerek nikâh dairesine götüren Şükrü Ç., buradan genç kadını “Başkanı tanırım, işlemleri ben halledeyim sen eve git” diyerek uğurladıktan sonra ortadan kayboldu. Yaptığı araştırmada Şükrü Ç.’in teğmen değil er olduğunu öğrendiğini belirten Ayşe A., “Bendeki fotoğraflarda teğmen kıyafetleri vardı” diyerek, suç duyurusunda bulundu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık