Başbakan Davutoğlu'dan TÜSİAD'a çağrısı Sesiniz çıksın asgari ücret fazla

Başbakan Davutoğlu'dan TÜSİAD'a çağrısı Sesiniz çıksın asgari ücret fazla Muhalefetin asgari ücret vaatlerini bir kez daha eleştiren Başbakan Ahmet Davutoğlu, TÜSİAD'a çağrıda bulundu. Davutoğlu, "Asgari ücret 1500 lira olursa kaç işyeri kapanır?" dedi.

Başbakan Davutoğlu'dan TÜSİAD'a çağrısı Sesiniz çıksın asgari ücret fazla
  • 20 Mayıs 2015, Çarşamba 22:10

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İl Başkanları toplantısında konuştu.

Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

Karşımızda, iktidarlarında koalisyon kurma iddiasını hiçbir zaman gerçekleştiremeyecek olanlar muhalefette bir koalisyon kurmuş görünüyorlar ve tek hedefleri AK Parti'nin güç kaybetmesi, AK Parti'nin güç kaybetmesi üzerinden de Türkiye'nin 13 yıllık birikiminin tehlikeye atılması. Biz bu tuzaklara geçmişte gelmedik, şimdi de gelmeyeceğiz.

Seçim neticesi ne olursa kaosa ve kriz ortamına sürüklenmesine izin vermeyiz. Bu ülkeyi vandallara, şiddet yanlılarına terk etmedik, etmeyeceğiz.

Sayın Bahçeli "Sizin ensenizdeyiz" demişti. Bu bir itiraf aslında. Kendi yolunda yürü, benim ensemde ne arıyorsun? Politika ve siyaseteri tepki siyaseti. AK Parti milletin ta kendisidir.

Üç partinin söylemlerine bakın. Birbirilerine karşı bir şey söylememeye özen gösteriyorlar. AK Parti'nin demokratik istikrarını durdurulamayacak.

Emanetin hakkını veriyorsak bize hesap sorun, veremiyorsak hesap sorun.

TÜSİAD'a çağrıda bulunuyorum. Asgari ücret 1500 lira olursa kaç işyeri kapanır? Konuşacaklarsa açıkça konuşsunlar.

Çöken ekonominin altında kalırsınız. Bu ücretleri siz belirlediniz, biz belirlemedik. CHP'nin elini tutan yok, İzmir Belediyesi'nde asgari ücreti 1500 lira yapsın.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık