Bartın Üniversitesi'nde FETÖ operasyonu... Gözaltılar var!

BARTIN Üniversitesi'nde 1'i güvenlik görevlisi, 9'u akademisyen 10 kişi, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Bartın Üniversitesi'nde FETÖ operasyonu... Gözaltılar var!
  • 18 Kasım 2016, Cuma 12:53

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada haklarında gözaltı kararı çıkarılan üniversite personelinin evlerine sabah saatlerinde eş zamanlı baskın yaptı. Operasyonda 1'i daha önce ihraç edilen, 8'i hala görevde olan 9 akademisyen ile 1 güvenlik görevlisi gözaltına alındı.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda delil niteliği taşıyan belge ve dökümanlara el konuldu. Daha sonra operasyon kapsamında gözaltına alınan akademisyenlerin üniversitedeki odalarında da arama yapıldı.



 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık