Bakanlığın makam aracı, 'eski bakanlara, eşlerine, danışmanlarına' tahsis edildi

Sayıştay: Eski bakanlara, eşlerine, danışmanlarına makam aracı tahsis edildi. Araç kiraları, yakıt ve bakım giderleri de Bakanlık bütçesinden ödeniyor.

Bakanlığın makam aracı, 'eski bakanlara, eşlerine, danışmanlarına' tahsis edildi
  • 13 Kasım 2021, Cumartesi 14:19

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 2020 Yılı Sayıştay Raporu yayınken taslak raporda yer alan bakanlığın, "eski bir Bakan eşine, bir bakan danışmanına ve bazı eski bakanlara, usulsüz olarak makam aracı tahsis edildiği ve araç kiraları, yakıt ve bakım giderleri de bakanlık bütçesinden ödendi" bulguları sansürlenerek rapordan çıkarıldı.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın Twitter hesabından paylatığı belgelere göre; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda, eski bir Bakan eşine, bir bakan danışmanına ve bazı eski bakanlara, usulsüz olarak makam aracı tahsis edildi. Araç kiraları, yakıt ve bakım giderleri de Bakanlık bütçesinden ödendi.

https://artigercek.com/haberler/aile-bakanligi-nda-makam-araci-eski-bakanlara-eslerine-danismanlarina-tahsis-edildi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık