Arena'da kazanan yok

Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta erteleme maçında Galatasaray ile Fenerbahçe golsüz berabere kaldı ve Beşiktaş şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakaladı

Arena'da kazanan yok
  • 13 Nisan 2016, Çarşamba 23:36

FENERBAHÇE DERBİDE BÜYÜK YARA ALDI

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında ertelenen derbide Galatasaray'la 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında çok önemli 2 puan bıraktı ve son 6 haftaya lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde girdi.

PEREİRA UMUT BULUT'A BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Türk Telekom Arena'da oynanan derbiye hızlı başlayan Fenerbahçe çok fazla gol pozisyonuna girmesine rağmen aradığı golü bulamadı ve ilk yarı golsüz berabere sona erdi. İkinci yarıda da çok müsait pozisyonları gole çeviremeyen sarı-lacivertliler, bir puana razı oldu.

Bu sonuçla puanını 61'e çıkaran Fenerbahçe, son 6 haftaya 66 puanı bulunan lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde girerek şampiyonluk şansını zora soktu.

SABRİ'NİN BU GÖRÜNTÜSÜ SOSYAL MEDYAYI SALLADI

GALATASARAY GALİBİYETİ UNUTTU

Spor Toto Süper Lig 26. hafta erteleme maçında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan Galatasaray, galibiyet hasretini sürdürdü.

Fenerbahçe karşısında istediği gol pozisyonlarına giremeyen sarı-kırmızılı ekip, evindeki derbide 1 puanla yetinmek durumunda kaldı.

Bu sonuçla puanını 41'e çıkaran Galatasaray, 6. sırada bulunuyor.

ARENA'DA G.SARAYLILARI ÇILDIRTAN POZİSYON!

FENERBAHÇE ÇOK FAZLA GOL KAÇIRDI

Sarı-lacivertli takım, derbide girdiği gol pozisyonlarını cömertçe harcadı.

Savunma arkasına atılan toplarla etkili olan Fenerbahçe, özellikle 24 ve 51. dakikalarda Volkan Şen, 40. dakikada Van Persie ve 90+1. dakikada Fernandao'yla yakaladığı pozisyonlardan yararlanamadı.

Kaçan gollerden sonra sarı-lacivertli kulübede büyük üzüntü yaşandı.

SON 8 RESMİ MAÇI KAZANAMADI

Üç kupayla başladığı sezonda hayal kırıklığı yaşatan Galatasaray, son 8 resmi maçında galibiyet yüzü görmedi.

Resmi maçlarda son galibiyetini 21 Şubat'ta, Türk Telekom Arena'da yapılan ve 4 kırmızı kartın çıktığı müsabakada Trabzonspor'a karşı alan Galatasaray, ardından oynadığı 8. resmi karşılaşmayı kazanamadı.

Sarı-kırmızılılar, bu süreçte çıktığı birer UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası ile 6 Spor Toto Süper Lig maçından mutlu ayrılamadı.

PEREIRA VOLKAN ŞEN'E KIZDI

Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Vitor Pereira, karşılaşma sırasında oyuncusu Volkan Şen'e oldukça sinirlendi.

İlk yarıda kaçırdığı mutlak golün yanı sıra çok fazla top kaybı yapan Volkan'a, Portekizli teknik adam sert şekilde uyarılarda bulundu.

Maçın 34. dakikasındaki bir pozisyonda içeriye hareketlenmeyen Volkan'a öfkelenen Pereira, yedek kulübesini terk edip orta saha çizgisine kadar gelerek oyuncusuna bağırdı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık