Ankara'da polis uygulama noktasına araç daldı! Çok sayıda yaralı var

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde alkollü sürücü, polis uygulama noktasına daldı. Kazada, 6’sı polis 7 kişi yaralandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada “6 meslektaşımız ve 1 vatandaşımız hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır” denildi.

Ankara'da polis uygulama noktasına araç daldı! Çok sayıda yaralı var
  • 25 Mayıs 2020, Pazartesi 1:35

Kaza, saat 21.00’de Yenimahalle ilçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı AOÇ köprülü kavşağına 100 metre kala meydana geldi. Şehir merkezinden Batıkent istikametine doğru ilerleyen Abdulkerim G. kontrolündeki hafif ticari araç, polis ekiplerinin bulunduğu kontrol noktasına hızla girdi.

İKİ ARACA ÇARPTI

Önce uygulama noktasında bekleyen Ahmet A.’nın kullandığı araca çarpan hafif ticari araç, daha sonra ise Mehmet Ali G.’nin kullandığı otomobile çarptı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, İstanbul yolu Çiftlik kavşağında meydana gelen kazayla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, “6 meslektaşımız ve 1 vatandaşımız hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır” denildi.

Ankara'da polis uygulama noktasına araç daldı!

6 POLİS VE 1 VATANDAŞ YARALANDI

6 POLİS VE 1 VATANDAŞ YARALANDI

Kazada, uygulama yapan 6 polis ile kontrol için bekleyen 1 vatandaş yaralandı. Bazı araçlarda hasar oluştu.

Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı.

ALKOLLÜ ÇIKTI

ALKOLLÜ ÇIKTI

Gözaltına alınan A.G'nin alkollü olduğu kaydedildi.

ANKARA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

ANKARA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “24.05.2020 günü saat 21.30 sıralarında İstanbul yolu Çiftlik Kavşağı uygulama noktasında alkollü bir sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybederek görevlilerimiz tarafından kontrol edilen bir araca arkadan çarpması neticesi 6 meslektaşımız ve 1 vatandaşımız hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır. Yaralı meslektaşımızın ve vatandaşımızın hastanelere sevki sağlanmış, alkollü araç sürücüsü gözaltına alınarak hakkında adli işlem başlamıştır” ifadeleri kullanıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık