Ali Ağaoğlu’nun pişkinliği: Millet fakir, İstiklal’e karanfil bıraktı, ben gül

Müteahhit Ali Ağaoğlu, İstiklal Caddesi’nde geçen hafta gerçekleşen bombalı saldırıda hayatını kaybeden dört kişiyi anmak için gittiği Taksim’de ‘kendine özgü biçimde’ konuştu: “Millet fakir, karanfil bırakıyor, ben gül bıraktım.”

Ali Ağaoğlu’nun pişkinliği: Millet fakir, İstiklal’e karanfil bıraktı, ben gül
  • 24 Mart 2016, Perşembe 10:30

Ağaoğlu konuşmasından yanındakilerle birlikte gülümsemeyi de ihmal etmedi.

İstiklal Caddesi’nde geçtiğimiz cumartesi gerçekleşen IŞİD saldırısında üçü İsrail, biri İran vatandaşı dört kişi hayatını kaybetmiş, Ankara saldırısının üzerinden bir hafta geçmeden gelen saldırı Türkiye’yi dehşete düşürmüştü. Saldırı sonrasında İstanbul’da hayat durma noktasına gelmiş, kentte yaşayanlar adeta eve kapanmıştı. Saldırının olduğu noktaya ise, ‘Buradayız, korkmuyoruz’yazılı notlar ve karanfiller bırakılmıştı.

Bakırköy’deki ‘Ağaoğlu Central Park’a ilişkin basın toplantısında konuşan Ali Ağaoğlu, ‘ortanca hanımı’ ve oğluyla birlikte İstiklal Caddesi’ne anmaya gittiğini, uzun zamandır görmediği İstiklal Caddesi’nde böylece ‘nostalji yaşadığını’ söyledi.

Konuşmasında rahatlıkla bir de espri yapan Ağaoğlu şöyle konuştu: “O gün de benim ortanca hanımın doğumgünüydü. Ona sözüm vardı, Boğaz’a yemeğe götürecektim. Bir anda aklıma şey geldi. Açıkçası kanıma dokundu. Aldım hanımı, oğlanı da aldım. Aşağı yukarı 15 senedir de ben İstiklal Caddesi’ne hiç gitmemiştim. Hem benim için güzel bir nostalji oldu. Gittim, hanımla, çocukla olayın olduğu yere. Millet fakir, karanfil bırakıyor. Ben gül bıraktım.”.

Üstelik Ağaoğlu’nun sözleri salonda da kahkahalarla karşılık buldu.

O anlar şöyle görüntülendi:

http://www.tvarsivi.com/ali-agaoglu-millet-fakir-karanfil-birakiyor-ben-gul-biraktim--f0-c85-xpr0-77879i.html

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık