Ak Partililer taşeron işçileri işten çıkarmakla tehdit etti" MHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Muhterem Kuruçay, Uşak Devlet Hastanesi'nde taşeron

Ak Partililer taşeron işçileri işten çıkarmakla tehdit etti" MHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Muhterem Kuruçay, Uşak Devlet Hastanesi'nde taşeron firmada özel güvenlik ve temizlik görevlisi olarak çalışanların işten çıkartılmakla tehdit edildiğini söyledi. MHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Muhterem Kuruçay, Ak Parti Uşak İl Teşkilatı ve Uşak İl Kadın Kolları'nın Uşak Devlet Hastanesi'nde düzenledikleri toplantıda, 7 Haziran'daki genel seçimlerde kendilerine destek verilmemesi halinde buradaki taşeron firmada özel güvenlik ve temizlik görevlisi olarak çalışanların işten çıkartılmakla tehdit edildiğini söyledi. Bu konuda ellerinde yeterli delilin bulunduğunu belirten Kuruçay, "Bu zihniyet kendisini Allah'ın yerine koyuyor" diyerek, yetkilileri bu konuya müdahalede bulunmaya çağırdı.

Ak Partililer taşeron işçileri işten çıkarmakla tehdit etti
  • 15 Nisan 2015, Çarşamba 20:29

Partisinin Uşak il binasında basın açıklaması yapan MHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Muhterem Kuruçay, 7 Haziran'daki genel seçimlerde gümbür gümbür geleceklerini belirterek, bu yükselişlerinden korkan Ak Parti iktidarının olmadık yollara başvurduğunu ileri sürdü. MHP Uşak İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Obalı'nın da destek verdiği açıklamada Kuruçay, "Ak Parti Uşak İl Teşkilatı ve Uşak İl Kadın Kolları, Uşak Devlet Hastanesi'nde, devletin bir kurumunda taşeron firmada çalışan özel güvenlik, bilgi işlem ve temizlik elemanlarını hastanenin toplantı salonunda toplayarak, AKP'yi desteklemedikleri taktirde ekmeklerinden olacaklarını ve sahaya inip çalışmazlarsa işten çıkartılacaklarını söyleyip, tehdit etmişler. Bu konuda elimizde yeterince delil var. Yetkililerin bu konuya müdahale etmesini bekliyoruz" dedi.

Korkunun insanlara neler yaptırdığını anlatmak istediğini vurgulayan Kuruçay, "Evine ekmek, çocuğuna süt götürebilmek için asgari ücretle çalışan vatandaşlarımıza sesleniyoruz. Korkmasınlar, rızık Allah'tandır. Karıncanın nimetini veren Allah, yarattığı kulun da nimetini verir. Bunu böyle bilmelerini istiyoruz. Bu zihniyet, kendisini Allah'ın yerine koyuyor. Bu konunun takipçisi olacağız. İnsanlarımız sandığa gittiklerinde bu köhnemiş zihniyete cevabını versin. Devlete ait bir kurumda nasıl siyasi propaganda yapılıyor ve tehditler savruluyor? Yetkililerin de buna müdahale etmesini bekliyoruz. Hastane çalışanlarına tehditler savuranlar, evlerine gittiklerinde çocuklarını karşılarına alsınlar ve desinler ki 'Ben böyle bir iş yaptım. Onları tehdit ettim. Onların çocuklarının ekmekleriyle oynadım. Bakalım çocukları nasıl bir cevap verecek, çocuklarının vicdanı buna müsaade edecek mi? Verecekleri cevabı merakla bekliyorum" diye konuştu.

MHP Uşak İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Obalı da hastanede çalışanların sahipsiz olmadığını söyledi.

DHA

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık