AK Parti Milletvekili Tamer: Artık asgari ücretlinin evinin önünde arabası mevcut!

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, katıldığı bir TV programında asgari ücrete yönelik açıklamalarıyla dikkat çekti.

AK Parti Milletvekili Tamer: Artık asgari ücretlinin evinin önünde arabası mevcut!
  • 24 Şubat 2021, Çarşamba 10:58

HaberCafer ZENGİN-  "Asgari ücret geçmişte 100 dolar civarında bugün ise 400 dolarlara çıkmış. Az, yeterli değil. Bu ülke zengin olsa da asgari ücreti üst seviyede verse, daha çok rahatlamış olsa...” diyen AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer,  “Türk ekonomisi sıkıntılı süreçte bile büyüyor ve bu ilerlemeyi yok sayamayız. Bakıyoruz, eleştiren insanlar cep telefonlarını 6 ayda bir değiştiriyorlar, arabalarını yılda belki de ikinci yılda değiştiriyorlar. Artık asgari ücretli evinin  önünde arabası mevcut” ifadelerini kullandı.

"ARABALARINI YILDA BELKİ DE İKİNCİ YILDA DEĞİŞTİRİYORLAR"
Asgari ücret, işsizlik ve ekonomik tablo hakkında değerlendirmeler de bulunan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer,  “İşsizlik oranı zaman zaman düşüyor zaman zaman yükseliyor  biliyoruz. Bazı sıkıntıların bu pandemi döneminde olduğunu söylemek lazım. Sıkıntılı süreç içerisinde Türk ekonomisinin yüzde 3’ler seviyesinde büyüdüğü bir gerçekte de söz konusu. İlerlemeyi yok sayamayız. Bugün bakıyoruz, eleştiren insanlar cep telefonlarını 6 ayda bir değiştiriyorlar. Arabalarını yılda belki de ikinci yılda değiştiriyorlar. Artık asgari ücretli evimizde,  önünde arabası mevcut” dedi.
“DÜNYA LİDERİMİZİN ALMIŞ OLDUĞU TEDBİRLERLE ATLATACAĞIZ”
“Çöpte yiyecek  toplayan insanlar var” şeklinde CHP’nin gündeme getirdiği bazı görüntü ve fotoğraflara da tepki gösteren Tamer, şu ifadeleri kullandı: Şimdi  bu gerçekleri de bir tarafa bırakarak, işte mizansen şeklinde Osmaniye’de çöp toplayan insanları çıkarıp, orada grup toplantılarında ifade eden bir CHP gerçeği var. Adam ne dedi? ‘ben ekmekleri topluyorum hayvanlara veriyorum’ dedi.  Karadeniz’de de aynı hadiseler yaşandı. Sıkıntılı dönemde geçiyoruz. Sıkıntıları biliyoruz. Başımızda Dünya Lideri  Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider var. Bu liderin almış olduğu tedbirlerle pandemiyi de atlatacağız. 

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık