Adıyaman'da okul güvenlik görevlisi darp edildi

Adıyaman Emniyet İlkokulu-Ortaokulu önüne gelerek okul öğrencilerine rahatsızlık veren iki şahsı uzaklaştırmak isteyen okul güvenlik görevlisi, feci şekilde darp edilerek yaralandı

Adıyaman'da okul güvenlik görevlisi darp edildi
  • 14 Ekim 2015, Çarşamba 17:54

Adıyaman Emniyet İlkokulu-Ortaokulu önüne gelerek okul öğrencilerine rahatsızlık veren iki şahsı uzaklaştırmak isteyen okul güvenlik görevlisi, feci şekilde darp edilerek yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Emniyet İlkokulu-Ortaokulunda güvenlik görevlisi olarak çalışan Bülent Sertbaş, okul önüne gelerek öğrencilere rahatsızlık veren motosikletli iki şahsı fark etti. Şahısları okulun önünden uzaklaştırmak isteyen Sertbaş, bıçaklı ve sopalı saldırıya uğradı. Bülent Sertbaş, okul önünde feci şekilde darp edildi. Okulda bulunan öğretmenler tarafından olayın fark edilmesi üzerine kimliği belirsiz iki şahıs olay yerinden hızla kaçarak kayıplara karışırken, durum polis ve 112 sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Bülent Sertbaş, ambulansla Adıyaman eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri, olayı gerçekleştiren kimliği belirsiz iki şahsın yakalanması için çalışma başlattı.
Öte yandan, olayı anlatan güvenlik görevlisi Bülent Sertbaş, “Her şey çocukların güvenliği için. Öğrencilere rahatsızlık veriyorlardı ben de uzaklaştırmak istedim. O esnada bana bıçakla, değnekle saldırdılar. Değnekle bana vurdular. Şikayetçi olacağım kendilerinden” dedi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık