Adalet Bakanı'ndan idam istediler

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbe girişimi sırasında Genelkurmay'ın önünde şehit edilen Yozgatlı sivil vatandaş Celalettin İbiş'in Hacı Bayram-ı Veli camiindeki cenaze namazına katıldı.

Adalet Bakanı'ndan idam istediler
  • 18 Temmuz 2016, Pazartesi 13:12

Cenaze namazının ardından İbiş'in naaşı omuzlar üzerinde tekbirlerle cenaze aracına taşındı. Vatandaşlar Bakan Bozdağ'dan idam cezasının geri getirilmesini istedi.
Bozdağ vatandaşlara yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Ben hepinize çok teşekkür ediyorum. Şehidimize, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bunların hesabını soracağız. Kimsenin endişesi olmasın; en ağır şekilde sorulacak. Hepsi toplanıyor, başka yerlerde olan, nerede varsa tek tek alınacak ve hepsine hesap sorulacaktır. Kimsenin endişesi olmasın. Milletin huzuruna, yargının huzuruna çıkacaklar. Ben size teşekkür ediyorum, şükür, milletimiz bu alçaklara en büyük cevabı siz verdiniz, şehitlerimiz verdi. Biz inşallah gereğini yapacağız. Allah hepinizden razı olsun"

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık