90 Eski MHP'li: Olağanüstü kongre behemehal toplanmalı

HP'li eski 90 milletvekili partide yaşanan olağanüstü kongre tartışmalarıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı

90 Eski MHP'li: Olağanüstü kongre behemehal toplanmalı
  • 09 Mayıs 2016, Pazartesi 23:42

MHP'li eski 90 milletvekili, "Olağanüstü kongrenin toplanması talebi, camiamızın ötesinde milletimizin beklentisi ve arzusu haline gelmiştir. Olağanüstü kongrenin toplanmaması halinde; kurumsal yapının, mensuplarımızın ve seçmenlerimizin çatışma ve kavgalara sürükleneceği görülmektedir. Yaşanan tartışmalara ve yaşanabilecek olumsuzluklara son vermek üzere olağanüstü kongre behemehal (mutlaka) toplanmalıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Özcan Yeniçeri, Durmuş Yılmaz, Tunca Toskay, Zeynel Balkız, Hasan Hüseyin Türkoğlu, Reşat Doğru ve Mehmet Nacar'ın da aralarında bulunduğu 90 eski milletvekilinin imzasıyla yayımlanan ortak açıklamada, 1 Kasım'da yapılan Milletvekili Genel Seçimi öncesi ve sonrası MHP Genel Merkezi’nin yönetim biçimi ve izlediği politikaların, parti mensupları, seçmenler ve toplum nezdinde yoğun bir tartışma konusu olduğu belirtildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık