5 İldeki yoğun bakım ünitelerinde yer kalmadı

Diyarbakır SBÜ Anesteziyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Hakan Akelma sosyal medya hesabından çok çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Bir süre sonra hesabından sildiği paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

5 İldeki yoğun bakım ünitelerinde yer kalmadı
  • 01 Ağustos 2020, Cumartesi 9:24

“Diyarbakır, Mardin, Batman, Şanlıurfa, Gaziantep yoğun bakım ünitelerinde yer kalmadığını duyduğumuz iller. Bu kentlerde en azından sağlık sisteminin çökmemesi adına sokağa çıkma yasağı uygulanamaz mı?” Bu paylaşımı sosyal medyada hızla yayılan Doktor Akelma’nın daha sonra paylaşımını hesabından sildiği görüldü.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek de Kurban Bayramı sürecinde kurallara uyulması gerektiğini aksi takdirde vaka sayılarının 2000’leri bulabileceğini ifade etti. Prof. Dr. Tükek “Önümüzde kurban bayramı var. Lütfen ziyaretleri erteleyelim. Bu çok önemli yeniden 2000 li rakamları görebiliriz. Telefonla bayramlaşalım. Aşıya kadar dayanalım lütfen.” ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık