4 Yerden maaş alan başkan yardımcısı, maaşını düşüren belediyeye dava açtı

Tekirdağ’ın Hayrabolu Belediye Başkan Yardımcısı Akparti’li Zekeriya Uzun’un maaşı, Belediye Meclis kararı ile 8 bin liradan 4 bin 900 liraya düştü. Bunun üzerine Uzun Akparti’li Hayrabolu Belediyesi’ni mahkemeye verdi. Uzun, ‘‘Ben para pul peşinde değilim. Bir yanlışın düzeltilmesini istiyorum.’’ dedi.

4 Yerden maaş alan başkan yardımcısı, maaşını düşüren belediyeye dava açtı
  • 27 Mayıs 2020, Çarşamba 13:21

4 AYRI YERDEN MAAŞ ALIYOR

Yürütmenin durdurulması talebi reddedilen Tekirdağ’ın Hayrabolu Belediye Başkan Yardımcısı Akparti’li Zekeriya Uzun’un üç ayrı yerden maaş aldığı ortaya çıktı. Uzun’un Belediye Başkan Yardımcılığı maaşı dışında, emekli maaşı, ziraat mühendisi görevinden maaşı ve bir tarım firmasından ise huzur hakkı maaşı aldığı ileri sürüldü.

Başkan Yardımcısı Uzun, ‘‘Ben belediye başkanımızı değil, kararı alan Belediye Meclisi’ni mahkemeye verdim. Maaşımı düşürdüler. Meclis çoğunluğu bizim partiden değil. Bu nedenle karar aldılar. Ben para pul peşinde değilim. Bir yanlışın düzeltilmesini istiyorum. Başkanımız bana ‘Bir Belediye şirketi üzerinden eksiğini telafi edelim’ dedi ama kabul etmedim.’’ dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık