140 Bin Taşeron İşçiye Kadro Verileceği Müjdesi

Sağlık Bakanı: Taşeron işçilere kadro vereceğiz Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bünyesinde en fazla taşeron işçi bulunduran kurum olarak taşeron sorununun birinci öncelikleri olacağını söyledi. Bakan Müezzinoğlu, bakanlık olarak 140 bin civarında taşeron işçileri bulunduğunu, seçimlerden sonra, asli işi yapan bu taşeron işçilere kadro verileceğini, diğerlerine ise iş güvencesi sağlanacağını açıkladı.

140 Bin Taşeron İşçiye Kadro Verileceği Müjdesi
  • 27 Mayıs 2015, Çarşamba 12:32

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, taşeron işçilerin sorunları ile alakalı açıklamalar yaptı. Sağlık Bakanlığı’nın en fazla taşeron çalıştıran kurumların başında geldiğini hatırlatan Bakan Müezzinoğlu bünyelerinde yaklaşık olarak 140 bin taşeron işçi çalıştığını ve bunların sorunları çok yakında çözeceklerini söyledi.

Mehmet Müezzinoğlu, seçimlerin ardından yeni hükümeti kurduktan sonra asli işi yapan taşeron işçilere kadro verileceğini, diğerlerine ise iş güvencesi sağlanacağını belirtirken "Asli işi yapan taşeron işçileri kadrolu hale getireceğiz. Diğer işçilerimize ise '9-10 ay çalıştırdım hadi sana teşekkürler' denilmesinin önüne geçip iş güvencesi getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, sağlık çalışanlarının yıpranma payında ve özlük hakları konusunda da çalışma yaptıklarını belirterek, Maliye Bakanlığı ile yapılan çalışmaların seçim sonrasında tamamlanacağını ifade etti.

olarak taşeron işçilerin sorunlarını gündeme taşımaya devam edeceğiz ve bu konudaki bütün gelişmeleri yakından takip ederek onları haberdar etmeye çalışacağız.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık