'Zor bir maç olacak'

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında yarın Beşiktaş'ı konuk edecek Benfica'nın teknik direktörü Rui Vitoria, Portekiz temsilcisinin forvet oyuncularından Gonçalo Guedes karşılaşmanın oynanacağı Luz Stadı'nda düzenledikleri basın toplantısı ile Beşiktaş maçını değerlendirdiler.

'Zor bir maç olacak'
  • 12 Eylül 2016, Pazartesi 22:30

Teknik direktör Vitoria, Beşiktaş karşısında başarı için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, " Beşiktaş çok güçlü bir takım. Kadrosundaki bazı oyuncular Portekiz futbolunu biliyor, bu avantaj olabilir. Beşiktaş ise teknik direktörü de bunu biliyor, doğal olarak zor bir maç bekliyorum. dedi.

Vitoria, Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ve Ricardo Quaresma gibi oyuncuların olduğunun hatırlatılması üzerine, Oyuncuya göre hazırlık yapmıyoruz. Takıma göre hazırlanıyoruz. Bu yönde çalıştık. Yarın kazanma isteğiyle yola çıkacağız. ifadelerini kullandı.

Sakatlıklar nedeniyle kadroda bazı değişikliklerin olacağını kaydeden Vitoria, Oyuncular nerede, nasıl oynayacaklarını biliyorlar. Verilen görevi en iyi şekilde yerine getirecek Takım. Zor bir maç olacak. diye konuştu.


Geçen sezon aldığı ceza nedeniyle Beşiktaş maçında yedek kulübesinde yer alamayacak Rui Vitoria, Yarın maalesef yedek kulübesinde olamayacağım. Teknik ekibim ve oyuncularım görevlerini biliyor. Ben olsaydım belki daha iyi olurdu ancak bunun fazla bir şeyi değiştireceğini zannetmiyorum.

GUEDES TARAFTAR DESTEĞİYLE) İSTİYORUZ

Benfica da forvet oyuncularından Gonçalo Guedes, yarınki karşılaşmada başarılı sonuç alacaklarından emin olduğunu belirtti. İyi şekilde mücadele edeceklerini anlatan Portekizli oyuncu, Yarın büyük bir başarı olacak TR Takım olarak. Evimizde oynamanın avantajı var. Taraftar desteğiyle kazanmayı hedefliyoruz. Zorlu rakipler var. Türk takımı da zayıf değil. Bizim de kaliteli oyuncularımız bulunuyor. Genç ve dinamik arkadaşlar var. değerlendirmesinde bulundu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık