Yıldız futbolcular Antalya'da

SAMUEL Eto'o Vakfı'nın 10'uncu kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında oynanacak maç için dünya yıldızı Hazard, Puyol, Deco ve Abidal Antalya'ya geldi. Eto'o, "Bu maçın yıldızı Messi ya da Hazard olmayacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacaktır" dedi.

Yıldız futbolcular Antalya'da
  • 18 Temmuz 2016, Pazartesi 14:08

Antalyaspor'un Kamerunlu futbolcusu Samuel Eto'o'nun kendi adını taşıyan vakfın kuruluşunun 10'uncu yıl kutlaması etkinlikleri kapsamında dünya yıldızı futbolcular Antalya'ya gelmeye başladı. Vakfın Afrika'daki çocuklara bağış kampanyası amacıyla Antalya Stadyumu'nda yarın oynanacak maçta forma giyecek yıldız futbolculardan ilk olarak Belçika milli takımı oyuncusu Eden Hazar kentte geldi. Eto'o'nun eşi Georgette Nicole Tra Lou ve iki kızı da Hazar ile birlikte aynı özel uçakta Antalya'ya geldi. Havalimanında CIP Salonu'ndan çıkış yapan Hazard, kendisine tahsis edilen araçla konaklayacağı Belek'teki Ragnum Carya Otel'e geçti.

Dünya yıldızı Eto'o özel uçağında eski takım arkadaşı Deco, Puyol ve Abidal ile Antalya'ya geldi. Havalimanında 10 koruma ve özel güvenlik görevlileri önlem alırken bazı taraftarlar yıldız futbolcularla fotoğraf çektirdi.

ETO'O AÇIKLAMASI

Eto'o havalimanı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Etkinliğe gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür eden Eto'o, Antalya'da kendisini evinde yani Kamerun'da gibi hissettiğini vurguladı.

Etkinliği evinde organize ettiği için çok gururlu olduğunu dile getiren Eto'o, "Antalya halkının büyük yıldızları yakından görme keyfini yaşamaları bana da zevk veriyor. Tabi ki bu maçın yıldızı Messi ya da Hazard olmayacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Çünkü bu çok görülmüş bir şey değil. Her zaman olan bir şey değil. Önemli olan cumhurbaşkanının oynaması ve gol atması" dedi.

ÜÇÜNCÜ ÖZEL UÇAK

Antalya Havalimanı'na iniş yapan üçüncü özel uçakta da İtalyan Teknik Direktör Fabio Capello, Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı ve bir dönem Fenerbahçe forması giyen Jay-Jay Okocha, David James ve Essien yer aldı. Capello, yardım amaçlı düzenlenen bu önemli organizasyonda yer aldığı için mutlu olduğunu söyledi.

HATIRA FOTOĞRAFI

Messi'nin de bu gece veya yarın sabah özel uçakla Antalya'ya geleceği belirtildi.

Futbolcuların kalacağı Ragnum Carya Otel'e ise ilk olarak Chelsea ve Milan'da futbol oynayan ünlü Fransız futbolcu Marcel Desailly ve Nijeryalı ünlü sanatçı P.Sauare geldi. Otelde konaklayan tatilciler, iki ünlüyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

MAÇ YARIN AKŞAM

Antalyasporlu Samuel Eto'o'nun adını taşıyan vakfın düzenlediği ve aralarında Messi'nin de bulunduğu dünya yıldızlarının top koşturacağı karşılaşma yarın saat 20.45'te Antalya Stadyumu'nda oynanacak. Türkiye ve Dünya karmasının maçında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç da forma giyecek.

ENGELLİ ÇOCUĞUN MESSİ HEYECANI

Samuel Eto'o Vakfı'nın kuruluşunun 10'uncu yıl kutlamaları kapsamında yarın Antalya Arena'da yıldız futbolculardan oluşan dünya karması ile Türkiye karmasının yapacağı özel maç, kentte heyecan yarattı. Etkinliğe katılan dünya yıldızlarının konakladığı Regnum Carya Golf Spa Resort'ta kalan sporseverler, hayranı oldukları yıldız futbolcuları görmek için büyük çaba sarf etti. Otelde, polis ve özel koruma personeli yoğun güvenlik tedbiri aldı. Sporseverlerden Emel ve Mehmet Bilici çifti de Messi'yi görebilmek için ayrı heyecan yaşadı. Samuel Eto'o Vakfı'nın düzenlediği maçta forma giyecek yıldız futbolcuları görmek için Kocaeli'den Antalya'ya gelen Bilici ailesinin 3.5 yaşındaki engelli çocuğu Mustafa Ege, Messi hayranlığıyla dikkati çekti.

Erken doğum nedeniyle 'serebral palsi' (beyin felci) hastası Mustafa Ege'nın Messi hayranı olduğunu anlatan anne Emel Bilici, "Messi'nin Antalya'ya geleceğini duyduktan sonra otele rezervasyon yaptırdık. 3.5 yaşında olmasına rağmen, oğlum Messi hayranı. Futbolu çok seviyor. Sürekli Messi'nin maçlarını seyrediyor. Engelli olması nedeniyle futbolcu olması zor ama futbolu ve Messi'yi çok seviyor" dedi. Emel Bilici, yarın maçta Messi'yi canlı olarak izleyeceklerini söyledi.

MESSİ FORMASIYLA BEKLEDİ

Emel Bilici, üzerinde Messi'nin Barselona'daki forması bulunan oğlu Mustafa Ege ile otel girişinde yaklaşık 2 saat bekledi. Otel girişinde yıldız futbolcuların girişini büyük heyecanla izleyen Mustafa Ege ve annesi, Messi'yi göremeyince hayal kırıklığı yaşadı. Messi'nin maçın oynanacağı günün sabahında otele geleceğini öğrenen Emel Bilici ve Mustafa Ege, yıldız futbolcuyla buluşma umudunu yarına bıraktı.

ETO’O YARDIM MAÇI’NIN GALASI YAPILDI

Samuel Eto'o Vakfı'nın kuruluşunun 10'uncu yılı dolayısıyla Afrika'daki çocuklara yardım amacıyla yarın yapılacak Eto'o Yardım Maçı'nın galası yapıldı. Belek turizm bölgesindeki Regnum Carya Golf Spa Resort'ta düzenlenen galaya dünya yıldızı futbolcular katıldı. Galada Belçikalı futbolcu Eden Hazard, Ganalı Michael Essien, bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Jay Jay Okocha ve Stephan Appiah, eski Beşiktaşlı futbolcu Pascal Nouma, dünya yıldızı eski futbolcular Nijeryalı futbolcu Nwankwo Kanu, Portekizli Deco, uzun yıllar Barselona'da kaptanlık yapan Carles Puyol, Liverpol'da forma giyen Kolo Toure, Fransız eksi futbolcu Marcel Desailly katıldı. İtalyan teknik direktör Fabio Capello da etkinlikte yer aldı.

Gala salonuna giriş yapan Eto'o, davetlilere tek tek selamlaşıp, kısa süre sohbet etti. Galadaki 1000 civarında davetli Eto'o'nun adını taşıyan vakfa 150 dolar bağış yaparak, etkinliğe katıldı. Etkinlikte sporseverler dünya yıldızlarına yoğun ilgi gösterdi. Yerli ve yabancı sporseverler başta Capello ve Eto'o olmak üzere futbolcularla öz çekim yaptı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık