Yeni vergiler geldi. Zamlara hazır olun!

Aralarında oyun aletleri ve tripodların da bulunduğu birçok eşyaya ek gümrük vergisi getirildi.

Yeni vergiler geldi. Zamlara hazır olun!
  • 14 Mayıs 2020, Perşembe 17:23

Son günlerde yaşanan koronavirüs kaynaklı ekonominın yavaşlaması beraberinde yeni vergileri getirdi. Buna göre aralarında tripod ve oyun aletlerinin de olduğu onlarca farklı kalemde ürüne yüzde 30 ek gümrük vergisi getirildi. Buna göre yeni vergi Eylül ayına kadar uygulanacak. Sonrasında bu vergi oranı yüzde 25'e düşecek. 

Yeni vergiler geldi. Zamlara hazır olun!

Altından ve kıymetli taşlardan mücevherat, buzdolabı ve derin dondurucular, bulaşık makineleri, çamaşır makineleri, split klimalar, ocak ve yemek pişirme cihazları, su filtreleri, turbo kompresörler, motor parçaları, golf arabası, mensucat açma sarma makineleri, çeşitli el ve ziraat aletler, metalden eşyalar, alçıdan inşaat malzemeleri, ahşap kapı ve pencereler, prefabrik yapılar, demir-çelikten teller, halatlar, kablolar, zincirler, bakırdan teller, kablolar ve halatlar, yer kaplama ve döşemeleri, yapışkan bantlar, kauçuk levhalar, zaman kontrol cihazları, müzik aletleri, oyun aletleri, kayaklar ve spor malzemeleri, kilitler, menteşeler, makaslar, fırçalar, fermuarlar, çakmaklar, hijyenik ürünler, tripodlar. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık