Yasmani Copello Escobar altın madalya kazandı

Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda milli atlet Yasmani Copello Escobar, erkekler 400 metre engelli finalinde altın madalyanın sahibi oldu.

Yasmani Copello Escobar altın madalya kazandı
  • 09 Temmuz 2016, Cumartesi 0:48

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da devam eden organizasyonun üçüncü gününde erkekler 400 metre engelli finalinde milli atlet Yasmani Copello Escobar, 48.98'lik derecesiyle yarışı birinci sırada tamamlayarak altın madalya kazandı. Yarışta İspanyol Sergio Fernandez 49.06'lık derecesiyle ikinci, İsviçreli Kariem Hussein ise 49.10'luk derecesiyle üçüncü sırada yer aldı Türkiye, böylece şampiyonanın üçüncü gününde altın madalya sayısını ikiye çıkardı.

Bakan Çağatay Kılıç, milli atlet Yasmanı Copello Escobar'ı tebrik etti



Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 23. Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 400 metre engelli finalinde 48.98'lik derecesiyle altın madalyanın sahibi olan milli sporcu Yasmani Copello Escobar'ı tebrik etti.


Bakan Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:


"23. Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 400 metre engelli finalinde altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olan milli sporcumuz Yasmani Copello Escobar'ı yürekten kutluyorum. Ay yıldızlı bayrağımızı kürsüye taşıyabilmek için ter dökerek bizlere mutluluk yaşatan, bu önemli başarıya ortak olan herkese ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum. Şampiyonada madalya kürsüsünde yer alarak bizleri gururlandıran milli atletimizin, kariyeri boyunca bu güzel başarıları sürdürmesini temenni ediyorum."
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık