WhatsApp'ta merakla beklenen özellik sonunda geldi.

WhatsApp'a birçok yeni özellik eklenip, kullanıcı deneyimi zenginleştirilse de, şikayet edilen noktaları var.

WhatsApp'ta merakla beklenen özellik sonunda geldi.
  • 07 Kasım 2019, Perşembe 12:27

Bu eksi kısımlar da yeni güncellemelerle düzeltiliyor. Kullanıcıların tanımadığı kişiler tarafından alakasız, rastgele gruplara eklenme konusunda şikayetleri vardı. Bu durum birçok defa çeşitli internet topluluklarında, sosyal medyada dile getirildi. WhatsApp, gruplara eklenme konusundaki özelliğini daha da derinleştirdi. İşte detaylar...

'Hiç Kimse', 'Kişilerim' ve 'Herkes' olmak üzere dahil olunacak grupların, kullanıcı tarafından seçilmesini sağlayan özellik ilk kez Hindistan'da test edildi..

Bunun ardından yeni yayınlanan gizlilik özelliği ile kullanıcılar, tanımadıkları kişilerin gruplarına eklenmesini engelleyecek..

Yani, kimlerin, sizi hangi gruplara ekleyeceğine karar vermenizi sağlayacak..

WhatsApp'ın 'Ayarlar' seçeneğinden 'Hesaplar' bölümüne gidin. 'Gizlilik' sekmesinden 'Gruplar'ı seçerek hangi kişilerin, sizi WhatsApp grubuna dahil edebileceğine karar verebilirsiniz..

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık