WhatsApp devrimsel bir yenilikle geliyor!

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanıcılarını oldukça memnun edecek bir yeniliği sunmak için hazırlanıyor.

WhatsApp devrimsel bir yenilikle geliyor!
  • 27 Temmuz 2019, Cumartesi 17:48

Kullanıcılar tarafından tarayıcılar üzerinden de kullanılabilen WhatsApp kullanıcılarını daha fazla memnun edecek yeni bir gelişme üzerinde çalışıyor.

Whatsapp kullanıcılarının karşısına bir yenilikle çıkmaya hazırlanıyor

2015 yılından bu yana tarayıcılar üzerinden kullanılabilen ve bu durumdan dolayı kullanıcılarını oldukça memnun eden WhatsApp, kullanıcılara sunacağı bir yenilikle popülerliğini korumayı hedefliyor.

Facebook’un sahibi olduğu WhatsApp, tarayıcılar üzerinden kullanıcıların telefonlarına bağlı olarak WhatsApp Web olarak hizmet sunuyor. WhatsApp kullanıcılarına sunduğu bu hizmeti geliştirerek telefonlara bağlı olma durumunu ortadan kaldırmak istiyor. Şirkete yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre şirket Universal Windows Platform (UWP) uygulaması geliştirmek için çalışmalar yürütüyor. Eğer bu durum gerçekleştirilebilirse kullanıcılar telefonlarına bağlı kalmaksızın Windows uygulaması ile iletişimlerini sürdürebilecekler.

Whatsapp kullanıcılarının uzun bir süredir talep ettikleri bu gelişme hayata geçirilirse kullanıcılar telefonlarını sürekli açık tutmak zorunda kalmayacaklar. Bu durum özellikle WhatsApp Web kullanıcılarını bir hayli sevindirecek gibi görünüyor. 

WhatsApp devrimsel bir yenilikle geliyor!

Her geçen gün uygulama geliştiriciler tarafından birçok alternatif mesajlaşma uygulaması geliştirilse de, Whatsapp popülerliğini kaybetmeden yoluna devam etmeyi başarıyor. Bu durum temel olarak şirketin kullanıcılardan gelen geri dönüşlerine olabildiğince hızlı güncellemeler ile cevap verebilmesi ile bağdaştırılıyor. Şirketin kullanıcıların isteklerine cevap verebilmesi onun vazgeçilmez bir uygulama olarak zirvede kalmasını sağlıyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık