VASKİ, 112 mevsimlik genel beden işçisi ile 40 mevsimlik silahlı özel güvenlik personel alımı yapacak

Üniversitede Çalışma Fırsatı Açıklandı: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Personel Alacak! Kamuda Güvenlik Görevlisi, Sağlık Personeli, Temizlik Görevlisi Ve Şoför Olmak İçin

VASKİ, 112 mevsimlik genel beden işçisi ile 40 mevsimlik silahlı özel güvenlik personel alımı yapacak
  • 13 Haziran 2022, Pazartesi 11:28

Geçtiğimiz gün Resmi Gazete aracılığıyla personel alımı gerçekleştireceğini duyurmuş olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi, sözleşmeli personel alımı gerçekleştirmek için düğmeye bastı. Resmi Gazete’nin yanı sıra Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesi üzerinden de ilan yayını veren Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin B fıkrasına göre 2020 KPSS puan sıralaması esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alacağını açıkladı.

Kendi bünyesinde çalıştırmak üzere yeni personel alımı gerçekleştirecek olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi, başvuru yeri, zamanı ve şekline ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu. Başvuru şartlarında genel kamu personeli olma şartlarına ek olarak pozisyona uygun şartlar da belirlemiş olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi, ilgilenen personel adayları için şartlarını da detaylı bir şekilde açıkladı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İş İlanı 2022

Sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 1’i odyometri, 2’si laborant, 4’ü koruma ve güvenlik görevlisi (erkek), 8’i destek personeli (temizlik görevlisi), 2’si ise yine destek personeli (şoför) olmak üzere 17 yeni personel alacağını duyurdu. Personel alımı için ilanı 9 Haziran 2022 tarihinde yayınlayan Ondokuz Mayıs Üniversitesi, adayların ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin internet sitesinden (www.omu.edu.tr) temin edecekleri başvuru dilekçesi, nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi, diploma aslı ve fotokopisi veya mezuniyet belgesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuç belgesi (2020 KPSS), erkek adaylar için askerlik durum belgesi ve 1 adet vesikalık fotoğraf ile birlikte Ondokuz Mayıs Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na şahsi olarak başvuru yapmalarını şart koştu. Posta yolu ile başvuru kabul etmeyecek olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi, vekalet yoluyla başvuruların kabul göreceğini açıkladı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İş İlanı Şartları

Her pozisyona özgü şartlar belirlemiş olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Odyometri için KPSS P93 puan türünden 60 ve üstü alma ile Odyometri bölümü ön lisans programından mezun olma şartını ararken; laborantlar için yine KPSS P93    puan türünden 60 ve üstü alma ile yükseköğretim kurumlarının laborant bölümü ön lisans programından mezun olma şartını getirdi. Koruma ve güvenlik görevlilerinin erkek olmasını şart koyan Ondokuz Mayıs Üniversitesi, aynı zamanda KPSS P93 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak, 18 yaşından büyük, 30 yaşını aşmamış olmak, yükseköğretim kurumlarının “Özel Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, Güvenlik, Kamu Güvenlik ve Asayişin Sağlanması, Güvenlik ve Koruma” ön lisans programlarının birinden ya da en az herhangi bir ön lisans programından mezun olmak, silahlı veya silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 170 cm’den kısa olmamak gibi şartlar belirledi. Temizlik görevlisi şoför için KPSS P94 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak şartını arayan Ondokuz Mayıs Üniversitesi, aynı zamanda her iki pozisyon için de lise ve dengi okullarından mezun olmak şartını getirdi. Temizlik görevlilerinde yaş şartı 18-30 aralığında tutulurken, şoförler için yaş şartı ise 18-35 aralığında tutuldu.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık