Üniversiteye 26 Kamu Personeli Alımı

İŞKUR ilanı ile duyurulan üniversite 26 kamu personeli alımı bulunuyor. Başvuruları ilan ile birlikte İŞKUR kamu ilanları arasında yerini aldı. Alımı yapılacaklara 2350 ile 3500 TL arasında maaş verilecektir. Kaynak: İŞKUR 2350 İle 3500 TL Maaşlı Üniversiteye 26 Kamu Personeli Alımı

Üniversiteye 26 Kamu Personeli Alımı
  • 18 Mayıs 2020, Pazartesi 23:02

6 Branşta İŞKUR ilanı ile kamu personeli alımı yapılacaktır. İŞKUR kamu ilanları güvenlik görevlisi, sıvacı, inşaatçı, boyacı, sıhhi tesisatçı ve temizlik görevlisi alımı yapılacak. Batman Üniversitesi rektörlüğü sürekli işçi alımı ile görevlendirileceklere 2350 ile 3500 maaş verilecektir.Güvenlik görevlisi alımı 5 kişi için şartlar; En az ortaöğretim (lise ve dengi ) mezunu olmak. 5188 sayılı Kanun gereği özel güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen geçerli özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. (Devriye gezilmesi için zaruridir.) Kadınlar için en az 163 cm, erkekler için en az 170cmboyunda olmak. Vücut Kitle İndeksi=Ağırlık/Boy(kg/m²) formülü ile hesaplanıp, Ağırlık Alt ve Üst sınırlarının hesaplanmasında vücud kitle indeksinin alt sınırı 19 (kg/m²), üst sınırı 26 (kg/m²) olarak esas alınacaktır.Temizlik görevlisi alımı 17 kişi için şartlar; Tek şart olarak en az ilköğretim mezunu olması talep ediliyor.Sıhhi tesisatçı alımı 1 kişi için şartlar; En az ilköğretim mezunu olmak, en çok ön lisans mezunu olmak. Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi önlisans veya meslek liselerinin ilgili programlarından birinden mezun olmak veya 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince,  Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika veya meslek koluna ait alanda ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak veya söz konusu meslekte çalıştığını belgelemek.Boyacı alımı 1 kişi için şartlar; En az ilköğretim mezunu olmak, Meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olduğuna dair mezuniyet belgesi veya 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika veya meslek koluna ait alanda ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak veya ilgili meslekte çalıştığını belgelemek.Sıvacı inşaatçı alımı 1 kişi için şartlar; En az ilköğretim mezunu olmak. Taş, Parke, Sıva, Fayans işlerinde usta olmak Meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olduğuna dair mezuniyet belgesi veya 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika veya meslek koluna ait alanda ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak veya ilgili meslekte çalıştığını belgelemek.Bahçe bakım elemanı alımı 1 kişi için şartlar; En az ilköğretim mezunu olmak. Meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olduğuna dair mezuniyet belgesi veya 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika veya meslek koluna ait alanda ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak veya ilgili meslekte çalıştığını belgelemek.Başvurular 18 Mayıs 2020 ile 22 Mayıs 2020 tarihleri arasında internet adresi üzerinden “İş Arayan" linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak veya E-DEVLET ve İşkur ı üzerinden başvuru yapabileceklerdir.

                                                                Özel Güvenlik Hakları 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık