Üniversitesi Hastanesine Hasta Bakımı ve Temizliği Görevlisi ile Güvenlik Görevlisi Alımı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hastanesinde görevlendirilmek üzere çıkılan ilanda, Hasta Bakımı ve Temizliği Görevlisi, Koruma ve Güvenlik Hizmetleri ile Temizlik Hizmetleri unvanlarında 3 temmuz son başvuru tarihi olmak üzere personel alımı gerçekleştirilecektir. İşe alınacak Hasta Bakımı ve Temizliği Görevlisi, Koruma ve Güvenlik Hizmetleri ile Temizlik Hizmetleri işçilerine deneme süresi uygulaması yapılacak olup, en çok 2 (iki) ay olarak belirlenen bu süre sonunda başarısız olanların iş akitlerinin bildirim süreleri beklenmeksizin tazminatsız feshedileceği ilanda yer alan önemli bilgilerden bir tanesi.

Üniversitesi Hastanesine Hasta Bakımı ve Temizliği Görevlisi ile Güvenlik Görevlisi Alımı
  • 29 Haziran 2020, Pazartesi 20:03

AŞVURU ŞEKLİ YERİ VE ZAMANI İlan şartlarını taşıyan adaylar ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 5 (beş) iş günü içinde iskur.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak ya da İŞKUR Müdürlüklerinden başvuruda bulunabileceklerdir. Adaylar başvuru bitimi tarihinden itibaren iş ve işlemlerini www.omu.edu.tr internet adresinden takip edeceklerdir. GENEL ŞARTLAR - 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak. - 18 yaşını tamamlamış olmak. - Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan(bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak. - Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak. - İşe alınmada öncelik hakkına sahip olan adaylardan anılan Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olmak. - Göreve başlayacak personelin görevini yapmasına engel sağlık sorununun (ruhsal ve fiziksel) olmaması gerekmektedir. Başvuran adaylar bu şartları kabul etmiş sayılacaktır. (atamaya hak kazanan adaylardan istenecektir.) - Adayların yirmidört saat esasına göre vardiyalı çalışmasına ve iç/dış mekanlarda çalışmasına engel durumunun olmaması. - İşe alınacak işçilerin deneme süresi en çok 2 (iki) ay olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi bildirim süreleri beklenmeksizin tazminatsız feshedilecektir. - Her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir meslek koluna başvuru yapabilecektir. (Başvuru yapan adayların başvuru sürecini Üniversitemiz internet adresinden takip etmeleri önem arz etmektedir.) - Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. - Başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday doğrudan kurayla belirlenir. Asıl adaylardan herhangi bir sebeple işe başlamayan veya gerekli şartları taşımayanların olması halinde noter sırasındaki yedek adaylardan alım yapılacaktır. - Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak. KURA TARİHİ, YERİ VE SONUÇLARININ AÇIKLANMASI 1. Kura işleminin yeri ve zamanı www.omu.edu.tr internet adresinden ayrıca duyurulacaktır. 2. Kura sonucu ve kuradan sonraki tüm süreç www.omu.edu.tr internet adresinden ilgililere duyurulacaktır. 3. Noter kura çekilişi www.omu.edu.tr internet adresinden canlı olarak yayınlanacaktır. Kuraya katılmak isteyen adaylara Covid-19 salgını nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uymaları şartıyla izin verilecektir.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık