Üniversitesi 8 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapıyor

Keykubat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayınlanan ilan ile 8 güvenlik görevlisi alımı yapılmaktadır.

Üniversitesi 8 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapıyor
  • 21 Mart 2020, Cumartesi 16:51

Antalya Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğü 19 Mart 2020 tarihinde 8 işçi alımı için ilana çıkmıştır. İlanın yayınlanması ile başvurular alınmaya başlamıştır ve 5 gün boyunca başvuru yapmak mümkündür. Son başvuru tarihi 23 Mart 2020 tarihidir.Başvurular İşkur üzerinden alınacaktır. Korona virüs önlemi nedeniyle şahsen başvuru alınmamaktadır. İşkur web sitesinden elektronik olarak ya da Alo 170 üzerinden başvuru yapılmaktadır. Ayrıca e-devlet üzerinden İşkur ilanlarına başvuru yapmak mümkündür.

Güvenlik görevlisi alımı 5 kişi 00005469311 iş ilan numarası olarak ilan edildi.

Temizlik görevlisi alımı 3 kişi 00005469438 iş ilan numarası ile başvuru yapılacaktır.

TC vatandaşı olan, memur olmaya engel durumu olmayan, askerlikle ilişiği bulunmayan, SGK’dan aylık almayan, Antalya Alanya ilçesinde ikamet eden ve vardiyalı çalışma düzenine uygun olan adaylar başvuru yapmalıdır. Adaylar bu genel şartların yanı sıra aşağıdaki özel şartları da sağlamalıdır.

Yayınlanan ilan kapsamında 5 silahlı güvenlik görevlisi alınacaktır. Adaylar en az lise, en fazla lisans mezunu olmalıdır. 18-39 yaş aralığındaki, valiliklerce verilen silahlı özel güvenlik kartına sahip olan, boy ve kilo dengesini sağlayan kişiler başvuru yapabilecektir.

İlanda 3 temizlik görevlisi alınacaktır. 18-35 yaş aralığındaki, en az ilköğretim ve en fazla lise mezunu olan kişiler başvuru yapabilecektir.

Başvuru şartlarını sağlayanlar arasında 9 Nisan tarihinde kura çekimi yapılacaktır. Kurada seçilen kişiler sözlü sınavda da başarılı olursa işe alınacaktır.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık