Üniversite Öğrenci Yurdu Temizlik Personeli ve Güvenlik Görevlisi Alımı Duyurusu

Türk Alman Üniversitesi 19 personel alımı için iş ilanı yayınladı. İlana göre en az ilkokul mezunu olanlar başvuru yapabilecek. Alım 5 kadın güvenlik görevlisi, 5 erkek-kadın güvenlik görevlisi ve 9 temizlik personeli alımı olarak yapılıyor.

Üniversite Öğrenci Yurdu Temizlik Personeli ve Güvenlik Görevlisi Alımı Duyurusu
  • 04 Ekim 2021, Pazartesi 17:33

Adaylar başvurularını aşağıda verilen ilan numaraları ile birlikte Türkiye İş Kurumuna elektronik ortamda yapılması isteniyor. Alım daimi statüde yapılıyor. 4 Ekim tarihinde başladı ve 8 Ekim 2021 tarihinde sona erecek.

Temizlik Görevlisi Alımı 9 Kişi

En az ilköğretim en fazla ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak. İhtiyaç halinde vardiyalı çalışma düzenine uyum göstermek. Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak. 35 yaşını doldurmamış olmak. Temizlik Görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu bulunmamak. MEB onaylı hijyen eğitimi belgesine sahip olmak. Başvuru 00006321823 iş ilan numarası ile yapılması gerekiyor.

Güvenlik Görevlisi Alımı 5 Kişi Kadın İlanı

En az Ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak. Geçerli bir Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına sahip olmak. Vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak. 2 yıl mesleki deneyimi olmak ve bunu belgelendirmek. 30 yaşını doldurmamış olması gerekiyor. Vücutta görünecek şekilde dövmesi bulunmamak. En az 168 cm boyunda olmak. Üniversite Kız Öğrenci Yurdunda görevlendirilmek üzere 5 Kadın Güvenlik Görevlisi alınacaktır. Adaylar başvurularını 0000632689 İŞKUR ilanı numarası ile yapacaktır.

Güvenlik Görevlisi Alımı 5 Kişi Kadın ve Erkek

En az Ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak. Geçerli bir Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına sahip olmak. 2 yıl mesleki deneyimi olmak ve bunu belgelendirmek. 30 yaşını doldurmamış olmak. Güvenlik Görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu bulunmamak. Vücutta görünecek şekilde dövmesi bulunmamak. Kadınlar için en az 168 cm, erkekler için en az 170 cm boyunda olmak. 00006321704 İŞKUR iş ilanları numarası ile başvuru yapılacak.

Adaylardan İstenen Ortak Belgeler

Kimlik kartı / nüfus cüzdanı fotokopisi, ikametgah, askerlik durum belgesi, SGK hizmet dökümü, adli sicil kaydı, diploma fotokopisi (aslı ile birlikte), koruma ve güvenlik görevlisi için; özel güvenlik görevlisi sertifikası ve güvenlik kimlik kartı fotokopisi (aslı ile birlikte), tam teşekküllü sağlık kurulu (heyet) raporu ve temizlik hizmetleri için tam teşekküllü sağlık kurulu (heyet) raporu istenecektir.

İstanbul Ümraniye alım yapılacağı üzere, İstanbul ikameti olanların başvurusu alınacak.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık