Türkiye’nin yeni nesil haber kaynağı ABD, Rusya ve Avrupa’dan sonra Arap dünyasına açılıyor

Türkiye’nin dünya ile entegre olmasını sağlayan, yeni nesil haber ajansı Hibya, ABD, Rusya ve Avrupa’dan sonra yakında zamanda Arap coğrafyasına da Türkiye’den haberleri servis etmeye hazırlanıyor

Türkiye’nin yeni nesil haber kaynağı ABD, Rusya ve Avrupa’dan sonra Arap dünyasına açılıyor
  • 17 Şubat 2020, Pazartesi 14:17

Türkiye’den dünyaya haberleri 13 dilde servis eden, yeni nesil haber ajansı Hibya, büyümeye devam ediyor. Tüm kamuoyuna açık hizmet vermesi ile haberciliğe yeni bir boyut getiren Hibya Haber Ajansı; Rusya, ABD ve Avrupa’dan sonra yakında zamanda Arap coğrafyasına da Türkiye’den haberleri servis edeceğini duyurdu. Deneyimli gazetecilerin bir araya gelerek gönüllü destek verdiği Hibya, kuruluş politikalarıyla da dikkat çekiyor.

Kısa sürede gazetecilerin ortak platformu oldu

ABD, Avrupa ve Rusya’dan sonra hizmet ağına Arap Coğrafyasını da ekleyecek. 30 aşkın deneyimli ve gönüllü gazetecinin tecrübesiyle yer aldığı Hibya Haber Ajansı adına konuşan Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Türker Akanlar, “Haberleri doğru ve tarafsız almak herkesin hakkıdır. Hibya Haber Ajansı olarak hızlı, güvenilir, doğru ve tarafsız haberleri okur ile buluşturuyoruz. Geleneksel gazeteciliği dijital dünyanın yenilikleriyle birleştirerek okurlarımıza sunuyoruz. Genç ve dinamik yapımızla medya okuryazarlığına yeni bir boyut getirerek herkesin güven duyduğu bir platform olma yolunda ilerliyoruz. Gelecek günlerde yurt dışından gazeteciler de sistemimizi rahatlıkla kullanarak haberlerini tüm dünya ile buluşturabilecek. Amacımız Türkiye’nin en geniş katılımlı, ücretsiz, açık haber kaynağı olmak.” değerlendirmesinde bulundu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık