Türkiye için beklenen e-SIM müjdesi verildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, BTK’nın Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi Açılış Töreni’nde e-SIM müjdesi verdi. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez.

Türkiye için beklenen e-SIM müjdesi verildi
  • 26 Şubat 2020, Çarşamba 18:57

e-SIM ya da fiziksel SIM karta olan ihtiyacı bitiren elektronik SIM konusunda güzel bir haber geldi. Yurt dışında birçok ülkede olan ve Türkiye’de de beklenen bu teknoloji, söylendiği kadarıyla yakında kullanıma açılıyor. BTK’nın Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi Açılış Töreni’nde konuşan Ömer Fatih Sayan, teknolojideki gecikmeye neden olarak altyapıyı yerli teknolojilerle gerçekleştirmek istenmesinin olduğu açıklıyor ve bu teknolojiyi kendi imkanlarıyla hayata geçiren dört ülkeden birinin Türkiye olacağını söylüyor. Ancak bu müjdeli haber teknolojinin hemen hayata geçeceği anlamına gelmiyor. Çünkü henüz net bir tarih verilmiyor. Fakat 2020 bitmeden Türkiye’nin e-SIM’le tanışacağı aktarılıyor. Bu da gelecek cihazlar için güzel görünüyor.

E-SIM teknolojisi şimdilik akıllı telefon tarafında kendisine çok fazla yer bulamıyor Bu teknoloji şu an daha çok akıllı saatlerde kullanılıyor. Bu konuda da biliyorsunuz yeni nesil Watch’lar ile Apple öncü konumda. Firmanın e-SIM’li saatleri mobil bağlantı destekleri sayesinde telefonlardan bağımsız olarak görev yapabiliyor.Bu da gerçekten çok güzel görünüyor. e-SIM’lere Türkiye’deki tüm operatörlerin dahil olacağı düşünülüyor ancak bu konuda da henüz net bir açıklama gelmiyor. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez. Detaylı bilgi için

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık