TÜRKAK 11 Memur, İşçi ve Özel Güvenlik Görevlisi Alacak

Türk Akreditasyon Kurumu personel alımı yapacağını duyurdu. TÜRKAK tarafından yayınlanan ilana göre en az lise mezunu 11 memur, işçi ve güvenlik görevlisi alımı yapılacağını resmi gazete üzerinden duyurdu. TÜRKAK personel alımı ilanına datayları..

TÜRKAK 11 Memur, İşçi ve Özel Güvenlik Görevlisi Alacak
  • 06 Mart 2022, Pazar 1:18

T.C. Dışişleri Bakanlığı ile ilgili Türk Akreditasyon Kurumunca (TÜRKAK) sözlü olarak yapılacak giriş sınavı ile 3 (üç) İdari Personel pozisyonuna, 3 (üç) Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna ve 5 (beş) Destek Personeli (hizmetli) pozisyonuna olmak üzere toplam 11 personel alınacaktır. Alınacak personel, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin

Ek 27’nci maddesi ile Türk Akreditasyon Kurumu İnsan Kaynakları Yönetmeliğine göre idari hizmet sözleşmesi ile istihdam edilecektir.

II - SINAVA KATILMA KOŞULLARI ve KONTENJANLAR Genel koşullar: Personel alımı yapılacak tüm pozisyonlar için geçerli olmak üzere; 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48/A maddesinde sayılan genel şartları taşımak. İdari Personel pozisyonu için özel koşullar: a) Giriş Sınavı Bilgileri Tablosunda (Tablo-1) yer alan her bir grup için belirtilmiş öğrenim programlarından veya bunlara denk olduğu Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt içi ve yurt dışı programlardan mezun olmak, b) Giriş sınavının son başvuru tarihi itibarıyla geçerliliği bulunan 2020 yılına ait Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS (B) Ön Lisans), Giriş Sınavı Bilgileri Tablosunda (Tablo-1) yer alan her bir grup için belirtilmiş KPSS puan türünden asgari 70 ve üzerinde puan almış olmak. c) Görevini yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu bulunmamak, Başvuru şartlarını taşıyan adaylar aşağıda yer alan Giriş Sınavı Bilgileri Tablosunda (Tablo-1) belirtilmiş puan türünden aldıkları en yüksek puana göre sıralanarak, atama yapılacak pozisyon sayısının 4 (dört) katı kadar aday giriş sınavına katılmaya hak kazanacaktır. Giriş sınavına katılma hakkı elde eden en son adayla eşit puan almış adayların tümü sınava çağrılacaktır.

Destek Personeli (Hizmetli) pozisyonu için ilave koşullar: a) Ortaöğretim (lise) kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak, b) Giriş sınavının son başvuru tarihi itibarıyla geçerliliği bulunan 2020 yılına ait Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS (B) Ortaöğretim), Giriş Sınavı Bilgileri Tablosunda (Tablo-3) yer alan her bir grup için belirtilmiş KPSS puan türünden asgari 70 ve üzerinde puan almış olmak. c) Görevini yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu bulunmamak, Başvuru şartlarını taşıyan adaylar aşağıda yer alan Giriş Sınavı Bilgileri Tablosunda (Tablo-3) belirtilmiş puan türünden aldıkları en yüksek puana göre sıralanarak, atama yapılacak pozisyon sayısının 4 (dört) katı kadar aday giriş sınavına katılmaya hak kazanacaktır. Giriş sınavına katılma hakkı elde eden en son adayla eşit puan almış adayların tümü sınava çağrılacaktır.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi için ilave koşullar: a) Giriş Sınavı Bilgileri Tablosunda (Tablo-2) yer alan her bir grup için belirtilmiş öğrenim programlarından veya bunlara denk olduğu Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt içi ve yurt dışı programlardan mezun olmak, b) Giriş sınavının son başvuru tarihi itibarıyla geçerliliği bulunan 2020 yılına ait Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS (B) Ön Lisans), Giriş Sınavı Bilgileri Tablosunda (Tablo-2) yer alan her bir grup için belirtilmiş KPSS puan türünden asgari 70 ve üzerinde puan almış olmak. c) Son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, özel güvenlik sertifikası ve kimlik kartının son başvuru tarihi itibarıyla en az 6 ay süreyle geçerliliğinin olması, (asıl listeye giren adayların atama için bu belgeyi ibraz edecekleri zaman belgenin geçerlilik süresinin dolmamış olması gerekir.), d) 10/06/2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10 uncu maddesinde yer alan şartları taşıyor olmak, e) Koruma ve güvenlik görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu bulunmamak, f) Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar aşağıda yer alan Giriş Sınavı Bilgileri Tablosunda (Tablo-2) belirtilmiş puan türünden aldıkları en yüksek puana göre sıralanarak, atama yapılacak pozisyon sayısının 4 (dört) katı kadar aday giriş sınavına katılmaya hak kazanacaktır. Giriş sınavına katılma hakkı elde eden en son adayla eşit puan almış adayların tümü sınava çağrılacaktır.

TÜRKAK Personel Alımı Başvuru Şekli ve Tarihleri

Adaylar başvurularını 04 Mart 2022- 20 Mart 2022 tarihleri arasında E-Devlet üzerinde Akreditasyon Kurumu- Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden giriş yaparak, e-Devlet üzerinde belirtilen başvuru ekranını kullanarak elektronik ortamda başvurularını yapacaklardır. Şahsen veya posta yolu ile başvuran adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.https://kamupersonelialim.com/

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık