TÜRK-İŞ e BAĞLI GÜVENLİK İŞ SENDİKASININ GERÇEK YÜZÜ

TÜRK İŞ’e bağlı Güvenlik İş sendikası, algı yönetmeyi korku politikası üretip yapmayı, bununla birlikte devletimizce çıkartılan bazı iyi işleri kendileri yapmış gibi göstermektedirler. Birçok sendika ve özel güvenlik işçileri çeşitli yol yöntemler ile sorunlarını, taleplerini ilgili makamlara iletmektedirler.

TÜRK-İŞ e BAĞLI GÜVENLİK İŞ SENDİKASININ GERÇEK YÜZÜ
  • 06 Temmuz 2022, Çarşamba 20:22

Devletin ilgili makamları bununla ilgili çalışma yapıp düzenleme çıktıktan sonra sarı sendika hemen biz yaptık biz ettik diyorlar. Yani başkasının emeğinin üzerine konmaktadırlar.

Gelin görün ki bu sendikanın örgütlü olduğu işyerlerinde özel güvenlik görevlilerinin değil de işveren yanlısı sendika temsilcileri de il temsilcisi vardiya amiri işyeri temsilcisi proje sorumlusu, işyeri temsilcisi vardiya amiri gibi kişilerdir. Sendika temsilciliği yapmaktalar. Şimdi bu kişiler özel güvenlik görevlilerine haksızlık yaparsa, özel güvenlik görevlileri nereye şikayet edecek. Bu sendika sürekli kamuoyunda biz özel güvenlik işçilerinin haklarını arıyoruz, mağduriyetlerini gideriyoruz, tabanda örgütlenme yapıyoruz diye gerçek dışı beyanlarda bulunmaktalar. Bu beyanlar gerçek dışıdır, özel güvenlik işçileri bu sendikaya itibar etmeyip uzak durmaları gerekir. Sonuç olarak örgütlendiği yerlere bakıldığında ise açık ve net bir şekilde yaptıkları ile söyledikleri birbirlerine örtüşmemektedir. Bu sebepten dolayı özel güvenlik işçilerinin bu kişilere itibar etmemeleri gerekiyor. Şöyle bir örnek vermek gerekirse, bunlar bir yerde yetki alırsa mevcut örgütlendiği yerlerde ki sisteminin aynısını o yerde kuracaklar çünkü bu sistemle birlikte bir yerde yetki almaları durumunda aynı işlemleri yapacaklar. Yani amir ve müdürleri sendika temsilci yaparak özel güvenlik görevlileri üzerinde sistematik bir baskı kuracaklar bugün DHMİ, PTT, TCCD, VAKIFBANK özel güvenlik işçilerinin amir ve müdürlerinin sendika temsilcisi olduğunu, sendikadan istifa eden özel güvenlik işçilerinin tehdit edildiğini GÜVENLİK KORUMA İŞ SENDİKASININ yaptığı örgütleme çalışmasında tüm bunlar sabit olarak kamuoyun açıklanmıştır. Bu kadar sendika ahlakına aykırı olarak, davranan kişiler hiç utanmadan sıkılmadan ne yazık ki çıkıp kamuoyuna açıklama yapmaktalar ve özel güvenlik işçilerine gelin bize üye olun demektedirler. Özel Güvenlik Hakları olarak, özel güvenlik işçilerini bunlardan uzak durmalarını talep ediyoruz çünkü yetki alana kadar her şey güllük gülistanlık olur, ancak tıpkı VAKIFBAK’ ta çalışan özel güvenlik emekçileri gibi sendikadan istifa ettiğiniz zaman güvenlik amir müdürleri size neden sendikadan istifa ettiniz diye sorarlar ve tehdit ederler. Bu sebepten dolayı özel güvenlik işçileri bu tuzağa düşmeyip, tek yapması gereken bu sendikadan uzak durup. Söyledikleri nazik sözlere karşı örgütlü olduğunuz yerlerde üyelerinize ne haklar kazandırdınız ki bize de hak kazandıracaksınız? Demeniz lazım.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık