Trafik kazasında güvenlik korucusu hayatını kaybedeti

Şanlıurfa'da yaşanan trafik kazasında güvenlik korucusu olduğu öğrenilen bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

 Trafik kazasında güvenlik korucusu  hayatını kaybedeti
  • 10 Kasım 2017, Cuma 10:52

Şanlıurfa-Diyarbakır Karayolunda arızalanan bir aracın yardımına giden güvenlik korucusuna, gelen aracın çarpması üzerine meydana gelen kazada, bir güvenlik korucusu hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.

Kaza, Şanlıurfa Havaalanı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet Müjde (39) adındaki güvenlik görevlisi 01 VAD 59 plakalı hafif ticari aracıyla seyir halindeyken, 63 ZT 133 plakalı bir otomobilin yol güzergâhında arıza yaptığını gördü. Müjde, yardımcı olmak niyetiyle arıza veren aracın yanına gitti.

Daha sonra ters yönden gelen M.Ö. yönetimindeki 54 AB 840 plakalı hafif ticari araç, önce arıza veren araca sonra da Müjde'ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle 50 metre yükseklikten şarampole yuvarlanan Müjde, olay yerinde hayatını kaybederken aracın içinde bulunan arkadaşı Bilal Yeşil de yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları tüm müdahalelere rağmen Müjde'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan Bilal Yeşil'i de ambulansla hastaneye kaldırdı.

Savcının olay yerini incelemesinin ardından Mehmet Müjde'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, kazaya sebep olan sürücü M. Ö. de gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay yerine giden İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk de, hayatını kaybeden Müjde'nin yakınlarına başsağlığı diledi.

Hayatını kaybeden Güvenlik görevlisi Mehmet Müjde, askeri törenle ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Şehitlik Mezarlığına defnedildi. (Ramazan Casuk-İLKHA)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık