Tokat'ta özel güvenlik görevlilerine eğitim verildi

TOKAT'ta İl Emniyet Müdürlüğü tarafından spor müsabakalarında görev yapacak olan özel güvenlik görevlilerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.

Tokat'ta özel güvenlik görevlilerine eğitim verildi
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 16:41

Gaziosmanpaşa Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen seminerde, açılış konuşmasını İl Emniyet Müdür Yardımcısı Musa Bozkurt yaptı. Bozkurt, konuşmasında; “Biz, futbol karşılaşmalarını toplumsal hareket olarak değerlendirmeliyiz. Maç izlemeye gelenleri de bir toplumsal grup olarak görmeliyiz. Özel güvenlik görevlisi polisin dışarıda verdiği hizmeti daha verimli hale gelmesi için kurulan bir teşkilatın parçasıdır. O yüzden özellikle maçlarda, yani müsabakalarda sizin yaptığınız görev hayli önemlidir. Bir müsabaka öncesi, esnası ve sonrasından oluşur. Sizler bu iç kısımda da görevlisiniz. Yani maç başlamadan önce, maç esnasında ve maç sonrasında göreviniz devam ediyor olacak. Müsabaka sonrasında taraftarların ve misafir takımın alandan ayrılmasına kadar sizlerin görevi devam edecek. Misafir takım il sınırlarımızı geçene kadar bizim görevimiz bitmiş olmaz. Bu nedenle çok dikkatli hareket etmemiz gerekiyor. Ayrıca hitaplarınızda, tavrınızda ve davranışlarınızda özenli ve dikkatli olmanız gerekiyor. Şehrimize gelen misafirlere iyi ve doğru davranmak, işimizi iyi yapmak zorundayız."dedi. Toplantı, özel güvenlik görevlilerinin yetkileri, spor güvenliği ve mevzuatı, grup dinamiği ve öfke kontrolü gibi konuların anlatılmasının ardından sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık