Tahkim Kurulu'ndan Galatasaray ret

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Galatasaray Kulübü'nün Ryan Donk'un 2 maçlık cezası için yaptığı itirazı ve erteleme talebini reddederek, cezayı onadı.

Tahkim Kurulu'ndan Galatasaray ret
  • 23 Nisan 2016, Cumartesi 14:13

Kulunun kararla ilgili açıklaması şöyle;
"Galatasaray A.Ş.'nin, futbolcusu Ryan Henk Donk ile ilgili PFDK'nın 21.04.2016 tarihli ve E.2015-2016/961, K.2015-2016/1140 sayılı kararına itirazı incelendi. İtirazın süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Yapılan müzakere neticesinde;
- PFDK'ca Galatasaray A.Ş.'nin, futbolcusu Ryan Henk Donk'un rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle FDT'nin 43. maddesi uyarınca 2 resmi müsabakadan men cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından itirazın reddine, cezanın onanmasına oybirliği ile;
- Kurulumuzun yaptırımın ertelenmesine ilişkin kararlarında ve FDT'nin 102. maddesinde belirtilen şartları taşımadığı anlaşıldığından Galatasaray A.Ş.'nin, futbolcusu Ryan Henk Donk'un "yaptırımın ertelenmesi" talebinin reddine oybirliği ile (K.2016/175); karar verilmiştir."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık