Sony Xperia Pro özellikleri

Sony bugün düzenlediği etkinlikte Xperia 1 II ve Xperia 10 II modellerinin yanı sıra Xperia Pro ile karşımıza çıktı. Sony Xperia Pro’yu diğer modellerden ayıran en önemli detay, 5G teknolojisinin nimetlerinden sonuna kadar yararlanarak kameramanlara yani yayıncı şirketlere büyük bir avantaj sunması.

Sony Xperia Pro özellikleri
  • 20 Mayıs 2020, Çarşamba 11:15

Bir kameraman Sony’nin yeni telefonu ile görüntü aktarımı gerçekleştirebilir. Aynı zamanda kamerası için harici bir monitöre dönüştürebiliyor. Sony Xperia Pro özellikleri neler? Gelin, şimdi bu sorunun cevabına hep birlikte göz atalım.

Sony Xperia Pro özellikleri

Xperia 1 II ile benzer şekilde Qualcomm Snapdragon 865‘den güç alan telefon 8 GB RAM ve 512 GB depolama ile geliyor. Arkada 12 Megapiksel çözünürlüğünde üç kameraya 3D ToF sensörü eşlik ederken, önde 8 Megapiksel kamera yer alıyor.

Sony Xperia Pro özellikleri

6.5 inç büyüklüğündeki 21:9 OLED ekranı 4K çözünürlük sunan telefon, Motion Blur Reduction teknolojisi ile gelirken 4000 mAh bataryadan besleniyor. IP 65 / 68 sertifikalarına sahip olan telefounun Xperia 1 II ile ortak özelliklerinin detaylarına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

4 yollu 5G mmWave anten sayesinde, 5G kapsama alanı içerisinde olan bir bölgede mümkün olan en yüksek hızlara ulaşılması sağlanıyor. Yandaki kısayol tuşuna bastığınızda bir modeme dönüşebilen telefon, kameradan gelen görüntülerin bir merkeze en yüksek hızlarda aktarılmasını sağlayabiliyor.

Sony Xperia Pro özellikleri

5G konusunda hem Sub-6 hem de mmWave desteğine sahip olan telefonda bir HDMI girişi yer alıyor. Bu sayede telefonun 4K OLED ekranı kamera için harici monitör olarak kullanılabiliyor. Cihaz halen geliştirme aşmasında olduğu için fiyatı belirsizliğini koruyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık