Son dakika: Koronavirüs hastası kadına hastanede tecavüz skandalı!

Hafif koronavirüs belirtileri nedeniyle hastaneye yürüyerek gelen kadın dört gün sonra hayatını kaybetti. Dünya koronavirüs hastası kadının başına gelen korkunç olayı konuşuyor. Kadının ölümünün ardından hastanede toplu tecavüz iddiası gündemi sarstı. Talihsiz kadının kızı, doktorlar tecavüz olayının ardından annesini konuşmasın diye entübe ettiklerini söyledi.

Son dakika: Koronavirüs hastası kadına hastanede tecavüz skandalı!
  • 23 Mayıs 2021, Pazar 15:57

Dünya bu olayla dehşete düştü... Bir koronavirüs hastasının ölmeden önce özel bir hastanede üç çalışan tarafından toplu tecavüze uğradığı iddia edildi.

Kurbanın kızına göre, 45 yaşındaki kadın, Hindistan'ın Bihar eyaletindeki özel bir sağlık birimi olan Paras HMRI'de koronavirüs tedavisi görüyordu. Kadın, 16 Mayıs'ta hastanedeki üç çalışanın tecavüzüne uğradı.

DÖRT GÜN SONRA ÖLDÜ

15 Mayıs'ta hastaneye kaldırıldıktan sonra ventilatör desteği alan kurban daha sonra 19 Mayıs'ta hayatını kaybetti. Kurbanın kızı, hastanedeki doktorların cinsel saldırı konusunda sessiz kalması için annesini entübe ettiğini iddia etti.

Kurbanın kızı, Bihar'daki bir siyasi parti olan Jan Adhikar Partisi'nin (JAP) kadın kanadıyla annesinin cinsel saldırısı hakkında konuştuğunu söyledi.

ÜÇ KİŞİNİN CİNSEL SALDIRISINA UĞRADI

45 yaşındaki kadının kızı, "Annem hastaneye tek başına yürüyerek geldi ve semptomları olmasına rağmen sağlık durumu en hafif tabirle 'tatmin ediciydi'. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde 16 Mayıs'ta üç erkek tarafından taciz edildi."

 

"Sağlığı kötüleştikten yaşanan korkunç olayı bana bildiren annemdi. Annemle cinsel taciz ve uygunsuz davranış hakkında JAP dışındaki akrabalarla da konuştum."

 

 

SUSTURMAK İÇİN ENTÜBE ETTİLER

  • PAYLAŞ 
  •  
  •  
  •  
  •  

SUSTURMAK İÇİN ENTÜBE ETTİLER

 

Hastanın kızı, hastane personelinin annesinin durumunun kritik olması ve ventilatör desteğine ihtiyaç duyması nedeniyle ondan bir form imzalamasını istediğini söyledi.

Ancak, kurbanın kızı, doktorların saldırı konusunda sessiz kalması için annesini entübe ettiğine inanıyor.

İsmi açıklanmayan kadının kızı dünyayı ayağa kaldıran açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Annemin öldürüğünü açıkladılar. Ancak doktorların, annemin polise ifade vermesini engellemek için onu entübe ettiklerinden şüpheleniyorum. Bu hastane kapatılmalı."
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık