Sigara tiryakilerine 'muz'lu çözüm!

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'nden Doç. Dr. Hülya Akan, bazı besinlerin nikotin bağımlılığı ile başa çıkmaya yardımcı olduğunu söyledi.

Sigara tiryakilerine 'muz'lu çözüm!
  • 17 Nisan 2016, Pazar 23:59

Tiryakilere güzel haber!

Takvim'de yer alan habere göre Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'nden Doç. Dr. Hülya Akan, bazı besinlerin nikotin bağımlılığı ile başa çıkmaya yardımcı olduğunu söyledi.

Portakal suyu, domates suyu ve yulaf ezmesinin düzenli tükimi sigarayı bıraktırır diyen Doç. Dr. Akan, şöyle konuştu: Ispanak gibi yeşil yapraklı sebzeler ve tam tahıllı gıdalar da nikotin açlığını kontrol etmeye yardımcı olur. Muz hem sigarayı bırakmada hem de zararlı etkilerini yok etmekte faydalıdır. Su da vücudu temizler. Su içemiyorsanız ıhlamur, adaçayı, kuşburnu, açık çay gibi içecekler de yararlı olur.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık