Şanlıurfa' Balıklıgöl Temizlendi, Çıkan Malzemeler Şaşırttı

Balıklıgöl temizlendi, çıkan malzemeler şaşırttıŞanlıurfa'nın tarihi ve turistik mekanlarından Balıklıgöl, dalgıçlar tarafından temizlendi.

Şanlıurfa' Balıklıgöl Temizlendi, Çıkan Malzemeler Şaşırttı
  • 19 Nisan 2016, Salı 0:44

Balıklıgöl temizlendi, çıkan malzemeler şaşırttı

Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik mekanlarından Balıklıgöl, dalgıçlar tarafından temizlendi. Gölden çıkarılan şişe, cep telefonu, tespih ve madeni para gibi malzemeler görenleri şaşırttı.

Şanlıurfa'daki özel bir okul, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Mersin'den 7 dalgıç getirerek, kentin simgesi Balıklıgöl'de temizlik çalışması yaptı. Yaklaşık 1 saat temizlik yapan dalgıçlar gölde şişe, cep telefonu, hortum, yüzük, tespih ve madeni para gibi malzemeler çıkardı. Dalgıçların çıkardığı malzemeleri görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Temizlik çalışmasına katılan öğrenciler, bölgeyi ziyarete gelenlerin temizlik konusunda daha duyarlı olmalarını istedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık